Vprašanja, razprave o izdelkih Virbac Veterinary HPM Urology 1 Raztapljanje in Preprečevanje za odrasle pse

5 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
cathy
1 sporočila
cathy fr
Dober dan, kako dolgo naj dam te brikete svojemu psu? Moj pes ima ledvične kamne (mehur, sečnica in ledvice)! Moja veterinar je svetoval ta brikete, dajem jih že skoraj 6 mesecev in rekla je, da naj preklopim na številko 2? Lahko prosim dobim vaše vodstvo, ali naj nadaljujem ali spremenim? In če je tako, na katere brikete, hvala. Lep pozdrav
Marjory
1 sporočila
marjory fr
Zdravo, za mojo argentinsko dogo staro 13 let sem po nasvetu veterinarja dala hrano za šest mesecev, ker se je situacija zelo izboljšala, mi je svetovala, naj nadaljujem z briketi, ki so ji prilagojeni, zato sem izbrala Virbac Digestive... in v primeru ponovitve, trimesečno kuro z urologijo
Emilie
1 sporočila
emilie fr
Glede na to, da že več let dnevno uporabljam te brikete! Moj pes ima težave z urinarnimi infekcijami in moj veterinar ne vidi nobenih kontraindikacij za prenehanje uporabe briketov
Anny
2 sporočila
anny fr
Moja desetletna psička je bila leta 2019 operirana zaradi kamnov v mehurju in od takrat je na teh briketih. Moj veterinar pravi, da jih mora jemati vse življenje, da bi se izognili ponovitvam. Zadnja tri leta je vse v redu.
DOMINQUE
1 sporočila
dominque fr
Osebno, moj nemški ovčar, ki je med drugim imel tudi bleščice v urinu, se že 2 leti prehranjuje z mešano prehrano Virbac Urology in Virbac Gastro-Intestinal. In njegov urinarni sistem je veliko boljši. Njegova veterinarja mi je celo svetovala, da to prehrano nadaljujem trajno, ker deluje. Omeniti velja, da je moj pes starček, star 9 let (za njegovo pasmo je to starost) in težava ni nujno enaka pri mladem psu.
SANDRINE
1 sporočila
sandrine fr
že 10 let dajem te brikete svojim yorkom (3 male živali) potem, ko je bila moja samica operirana zaradi ledvičnih kamnov pri 1 letu starosti, mi je veterinar svetoval, da jim jih dajem za vse življenje, da se izognemo ponovitvi, in res ni nikoli več imela težav, tudi moja druga dva psa imata enako prehrano in tudi onadva sta v dobri formi

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo