Vprašanja, razprave o izdelkih VIRBAC Veterinary HPM Neutered Large & Medium za starejše sterilizirane pse
100% stranke
priporočam ta izdelek
10 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
zahra
Pozdravljen, moj labradorec tehta 40 kg, star je 8 let in je kastriran. Ali mu lahko dam te brikete? Hvala
1 sporočila
laurent
Dajem to briketno hrano svojemu zlatemu prinašalcu, ki je star 6 let in tehta 37 kg. Tehtal je 42 kg, ko smo mu začeli dajati to hrano, shujšal je in njegova teža je zdaj stabilizirana.
1 sporočila
martine
Zelo zadovoljna s to briketirano hrano, ki jo dajem svojemu ljubljenčku že več kot 5 let. Zelo dober izdelek, moj veterinar mi vsakič pove, da je v redu, zato nadaljujem...
1 sporočila
frederic
Zelo dobra briketirana hrana, teža mojega zlatega prinašalca je stabilna, priporočam
1 sporočila
audrey
Pozdravljeni, dajem to briketirano hrano svoji 11-letni psički, ki je bila sterilizirana. Zelo dobro jo prenaša in njena teža je dobro stabilizirana.
2 sporočila
daniel
Ja, brez problema.
1 sporočila
laurence
Veterinarka nam je že dolgo priporočala brikete VIRBAC, prešli smo na te brikete na njeno zahtevo, ker je naša 9-letna psička zdaj razvrščena kot senior. Sterilizirana je in zelo dobro prenaša te brikete, ki ji dajejo zelo sijajno dlako. Že skoraj leto dni jih je. Kot pri vsaki spremembi, boste morali prilagoditi količine za vašega psa: najprej 1/4 teh briketov z 3/4 starejših skozi 3-4 dni, nato polovica-polovica, nato 3/4- 1/4 dokler ne bo polna njena posoda. Najprej smo kupili 3-kilogramsko vrečko, da bi videli, ali se naša psička dobro prilagaja, in ni bilo nobenega problema.
1 sporočila
valérie
Pozdravljeni, moj mali bretonski španijel, ki je star 12 let, jih jemlje že leta in jih zelo dobro prenaša na prebavnem nivoju ter ohranja težo, lahko vam jih le priporočam
1 sporočila
ghilaine
zdravo, Lilly, stara 8 let, sterilizirana, je začela izgubljati telesno težo, odkar ji dajem te brikete, je izgubila 8 kg, in veterinar je zadovoljen. Lilly obožuje te brikete in vam jih toplo priporočam
7 sporočila
isabelle
Dajal sem te brikete svoji psički, vendar je zelo izbirčna, zato sem jih moral zamenjati. Ne postavljam pod vprašaj kakovosti briketov, ki jih je predpisal moj veterinar, nasprotno, je angleški seter, znana trmasta in pedantna pasma! Lahko vam dam le nejasno mnenje, na začetku gre vse gladko, kot otrok z novo igračo, to je to.
8 sporočila
myriam
Pozdravljeni,
Odkar svojima psoma, starima 8 let (45kg) in 9 let (25kg), oba kastrirana, dajem te pasje brikete, se je njuna telesna teža stabilizirala in predvsem jih z veseljem pojesta. Malo mi je žal, da se briketi nekoliko drobijo, vendar po več poskusih z različnimi znamkami pasjih briketov, tudi premium kakovosti, ostajam pri teh. Poleg tega njihovi iztrebki kažejo, da so jim briketi primerni.
Svetujem vam, da jih postopoma uvajate svojemu psu z obdobjem prehoda, ki naj traja vsaj 10 dni!
Odkar svojima psoma, starima 8 let (45kg) in 9 let (25kg), oba kastrirana, dajem te pasje brikete, se je njuna telesna teža stabilizirala in predvsem jih z veseljem pojesta. Malo mi je žal, da se briketi nekoliko drobijo, vendar po več poskusih z različnimi znamkami pasjih briketov, tudi premium kakovosti, ostajam pri teh. Poleg tega njihovi iztrebki kažejo, da so jim briketi primerni.
Svetujem vam, da jih postopoma uvajate svojemu psu z obdobjem prehoda, ki naj traja vsaj 10 dni!