Vprašanja, razprave o izdelkih VIRBAC Veterinary HPM Large & Medium Senior za starejše pse

4 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
nathalie
2 sporočila
nathalie fr
pozdravljeni, ali je velikost briketov primerna za pse, ki tehtajo 7,5 kg in 12 kg (9 in 7 let), v drugih blagovnih znamkah jedo srednje velikosti. hvala :)
Esther
1 sporočila
esther fr
Pozdravljeni, izberem to vrsto briketov za moje psičke, ki tehtajo 30 kg. Briketi so precej veliki.. ne mislim, da so primerni za majhnega psa..
Laurence
1 sporočila
laurence fr
Pozdravljeni, moje tehtajo okoli 20 kg. Mislim, da za manj kot 15 kg niso primerne. Premer je 1,5 cm in debelina 0,8. Briketi so trdi. Lep dan
Valérie
1 sporočila
valérie fr
Pozdravljeni. Te brikete mi je priporočil veterinar za mojega beagla, ki ima 20 kg, in velike brikete ga tudi prisilijo, da dobro zgrize, včasih pa jih moja mačka, ki tehta 4 kg, še vedno ukrade. ;)
veronique
1 sporočila
veronique fr
Pozdravljeni, te brikete dajem svojemu psu, ki tehta 12 kg in je star 13 let. Ni težav, velikost je dobro prilagojena. Moje mačke jih prav tako jedo.

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo