Vprašanja, razprave o izdelkih Virbac Veterinary HPM J1 - Joint & Mobility za odrasle pse
7 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
2 sporočila
antoinette
pozdravljeni, ali mi lahko poveste vsebnost pepela, saj ga ne vidim v opisu! hvala
1 sporočila
gerda
Pozdravljeni, ali mi lahko poveste, ali velikost briketov ustreza majhnemu psu. Hvala vnaprej
1 sporočila
rachel
Pozdravljeni, Mislim, da so primerne za majhnega psa, ker so resnično majhne
1 sporočila
stephanie
Pozdravljeni, dajem te brikete mojemu 11-letnemu zlaten prinašalcu in zdijo se mi primerne velikosti za njega, vendar za majhnega psa se mi zdijo prevelike. Vse je odvisno od tega, kako je pes; če dobro žveči (kar je redko), bi bilo v redu, sicer pa bi rekel, da so prevelike.
1 sporočila
stéphanie
Pozdravljeni, kaj mislite pod "majhen pes"? Tudi sam menim, da so prevelike za čivavo, yorkshira ali druge pasme tega formata. Te brikete uporabljam za svoji psički nemško ovčarko in zlatega prinašalca in jih jesta tako, da jih dobro prežvečita in ne "pogoltneta" cele.
1 sporočila
gabriel
Briketi so primerni za majhne pse. Imamo 15-letno yorkshirsko terierko in njen apetit je stalen.
2 sporočila
severine
Pozdravljeni, za našega psa pasme coton de Tuléar (8 kg) te briketi niso ustrezali, ker so bili preveliki, enako smo ugotovili tudi pri našem 12-letnem foksterierju.
1 sporočila
jean - pierre
Te brikete dajem že več kot eno leto svojim dvema kavalirjema King Charles (manj kot 8 kg) in vse gre zelo dobro, še vedno sta tako požrešni.