Vprašanja, razprave o izdelkih Virbac Veterinary HPM D1 - Dermatology Support za odrasle pse
10 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
stéphanie
Te brikete uporabljam že 2 tedna, moj shih tzu se ne praska več. Lahko pa mu jih dajem celo leto ali samo kot dvomesečno kuro?
1 sporočila
Pozdravljeni, po pomoti sem naročil brikete za psa za mojega mačka. Lahko jih poje brez težav?
1 sporočila
pauline
Pozdravljeni, Briketi so preveliki za mačko. Če lahko, vam svetujem, da vrnete vrečo. Lep dan.
1 sporočila
carlos
Pozdravljeni, rad bi vedel velikost teh briketov, če mi lahko kdo odgovori. Hvala lepa.
1 sporočila
michèle
so premera približno 1 cm/1,5 cm, za mojega psa s 15 kg popolno!!
12 sporočila
4601219
Pozdravljeni,
že sem se pogovarjal z veterinarji iz več klinik in nihče ni uspel najti primerne prehrane. Preizkusili smo vse možne tretmaje, vendar brez uspeha. Tukaj so težave:
- displazija kolka z začetkom artroze
- atopična koža
- piotermija
- občutljiva črevesja
- prehrambene alergije (govedina, svinjina, zajec, morska pas, losos s intoleranco na piščanca)
- okoljske alergije (plesen na rastlinah, slina bolhe, pršice, perje)
Prav tako sem poskusil z desenzibilizacijo, vendar to ni imelo nobenega učinka. Glede mesa sem že poskusil puran, raco, jagnjetino in jelen, vendar prav tako brez izboljšanja....
že sem se pogovarjal z veterinarji iz več klinik in nihče ni uspel najti primerne prehrane. Preizkusili smo vse možne tretmaje, vendar brez uspeha. Tukaj so težave:
- displazija kolka z začetkom artroze
- atopična koža
- piotermija
- občutljiva črevesja
- prehrambene alergije (govedina, svinjina, zajec, morska pas, losos s intoleranco na piščanca)
- okoljske alergije (plesen na rastlinah, slina bolhe, pršice, perje)
Prav tako sem poskusil z desenzibilizacijo, vendar to ni imelo nobenega učinka. Glede mesa sem že poskusil puran, raco, jagnjetino in jelen, vendar prav tako brez izboljšanja....
2 sporočila
sandra
Lahko preizkusite z majhno vrečko, sam imam akito, ki je alergičen na vse in ima občutljiva črevesja, veterinar mi je priporočil virbac, in ima že več kot eno leto virbac gastro intestinalno hrano, ker ima alergijo na bolhine pike, sem mu od tega poletja dal tudi virbac dermatološko, njegova dlaka je od takrat mehka in celo zraste nazaj pod trebuhom, učinki niso takojšnji, prehod na njegovo trenutno hrano naredite v najmanj 15 dneh.
12 sporočila
4601219
Pozdravljeni, moji psi imajo hude težave s kožo. Mislite, da je možno dati te brikete, glede na to, da vsebujejo piščanca in svinjino, na katero so alergični? Imajo toliko alergij in problemov, da ne vem več, kaj naj storim.... Hvala vnaprej.
1 sporočila
celine
Dober večer, če so vaši psi alergični, obstajajo tudi drugi izdelki na osnovi lososa in krompirja, na primer Profine, ki so primerni za alergije. Lep pozdrav,
1 sporočila
christine
Dober večer, naš veterinar nam je to priporočil za našo psičko zaradi njenih težav s kožo, vendar ona nima nobene alergije! Bolje bi bilo, da za nasvet povprašate svojega veterinarja, ki pozna vaše pse, preden jim daste nove brikete!
2 sporočila
sandrine
Mislim, da je prav, da vam za nasvet glede tega svetuje vaš veterinar. Moj francoski buldog je alergičen na vse in ima atopično kožo ... po krvnem testu mi je moj veterinar dal seznam briketov, ki so primerni za mojega psa ... in injekcijo cytopoint vsaka 2 meseca ... kakšno olajšanje.. nič več praskanja in njegova koža ter dlaka sta vsa svilnata ... držim pesti za vas