Vprašanja, razprave o izdelkih VIRBAC Veterinary HPM Adult Large & Medium za odrasle pse

4 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Evelyne
1 sporočila
evelyne fr
Zakaj ta izdelek brez žit vsebuje riž?
annie
1 sporočila
annie fr
Pozdravljeni, ne vem. Dajem te brikete, ki jih priporoča moj veterinar za mojega psa, rdečega rdečega.
Fabienne
1 sporočila
fabienne fr
Po mojem mnenju je to, da je pasja prehrana uravnotežena. Do leta 2016 so bili moji prejšnji psi, po nasvetu mojega veterinarja, hranjeni s porcijo belega mesa (ali perutnine), zelenjave in riža. Ob prihodu mojega zadnjega psa mi je priporočil te brikete, pri čemer mi je pojasnil, da so zdaj dobro uravnoteženi in da lahko nadomestijo "doma pripravljene" obroke.
Julien
1 sporočila
julien fr
Pozdravljeni, Ko odstranimo žitarice (pšenico), jih je treba nadomestiti z nečim drugim (riž je ena izmed možnosti). Manj je alergenov in boljše za prebavo številnih psov, ki te žitarice slabo prenašajo. Kratek povzetek, v upanju, da vam bo pomagal.
FLORENCE
2 sporočila
florence fr
Pozdravljeni, kakšen je odstotek pepela v teh briketih?

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo