Vprašanja, razprave o izdelkih Virbac Pronefra Podpora delovanja ledvic

100% stranke

priporočam ta izdelek

12 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Sylvie
1 sporočila
sylvie fr
Moja 14 in pol letna mačka se zdravi zaradi težav s ščitnico, ali ji lahko dam Virbac Pronefra?
Anne Marie
2 sporočila
anne marie fr
Pozdravljeni, ne, ne mislim tako, za ščitnico je Pronefra, za ledvično odpoved pa je najbolje, da se obrnete na svojega veterinarja. Samo on lahko vašemu ljubljenčku predpiše ustrezno zdravilo.
Marjorie
1 sporočila
marjorie fr
Pozdravljeni, pred nekaj leti sem imela mačko, ki je trpela za srčno napako, kar je povzročilo pri njej hipertireozo in ledvično odpoved. Imela je težko zdravljenje za srce, Semintra za ščitnico in Pronefra za njene ledvice. Odmerki so morali biti ločeni, vendar se lahko oba tretmaja izvajata hkrati. Seveda je potrebno pred tem posvetovati z veterinarjem.
isabelle
13 sporočila
isabelle fr
Pozdravljeni, ne, sploh ne. Zaradi težav s ščitnico imam ta izdelek in v povezavi z mojim veterinarjem je priporočljiv za ledvice. Lep dan. Ne jemljite tega izdelka.
Julie
1 sporočila
julie fr
Moj pes ima tudi težave s ščitnico, zato mu dajem Leventa, ki ga dobim pri svojem veterinarju. Zdravilo mu dam s pomočjo brizge. Kar se tiče prehrane, zanj ni sprememb.
Lisa
2 sporočila
lisa fr
Mislim, da je bilo vprašanje bolj v smislu, ali se lahko to da mačkam, ki so že obdelane zaradi hipertiroze? Moje vprašanje je, ali lahko to damo mačkam z hipertirozo? Moj maček je razvil kronično ledvično odpoved ali bolje rečeno zdravljenje ščitnice je razkrilo kronično ledvično odpoved in od takrat ni prejel nobenih zdravil za nobeno od teh stanj, zato poskušam najti rešitve. Moj maček ima zelo visoke vrednosti, dobi porus in spodbujevalnik apetita. Moje drugo vprašanje je, ali mačka z hipertirozo + kronično ledvično odpovedjo pogosto trpi za visokim krvnim pritiskom in ali se lahko temu tudi na ta način pomaga?
SANDY
1 sporočila
sandy fr
Za hipertirozo mojega mačka mi je veterinar predpisal Apelko, za Kronično Ledvično Pomanjkljivost (CLP) pa Semintro. Pronefra se lahko daje mački z hipertirozo za lajšanje CLP, vendar glede hipertenzije ne vem, ali bo pomagalo.
Lisa
2 sporočila
lisa fr
Hvala za hiter odgovor! To je zelo prijazno! Sprašujem glede krvnega tlaka, ker je v opisu navedeno, da prispeva k uravnoteženemu krvnemu tlaku. Da, poznam vsa ta zdravila, opravil sem veliko raziskav, toda moj veterinar ne želi predpisati Semintra, ker ga ni na zalogi, čeprav sem mu omenil, da bi lahko zdravilo predpisali v lekarni. Ne razumem, zakaj mu ne dajejo zdravil :( ..
Alena
2 sporočila
alena fr
Slaba izkušnja z Zoomalia: naročili smo Pronefra za našega zelo bolnega psa posebej zato, da nam ne bi zmanjkalo. Naročeno 25.12.23. Danes je 29.12.23 in še vedno nismo prejeli ničesar. Naša steklenička je prazna. Služba za stranke ni odgovorila na naše e-poštno sporočilo in jih je nemogoče doseči po telefonu. To je za nas zelo resno, saj naš pes potrebuje ta izdelek.
Michel
4 sporočila
michel fr
Imel sem psa, ki je imel velike težave s ščitnico, dajal sem mu levothyrox, isti kot za ljudi, ki mi ga je dal moj veterinar.
Michel
4 sporočila
michel fr
Ne, moj veterinar mi je za ščitnico dal levothytox, ki je človeško zdravilo, in zelo zelo dobro deluje.
Michel
4 sporočila
michel fr
Moja psička Daisy, stara 15 let, si je ponoči lula zaradi ledvične odpovedi in artritisa, ni več hotela hoditi... Vsak mesec ji dam injekcijo LIBRELE in vsak dan pojem en Flexadin piškotek. Zelo dobro spet hodi in se sprehaja 45 minut dalje, kar se dopolni za ledvično odpoved, rezultat pa je, da si ne lula več nase. !!!
Michel
4 sporočila
michel fr
PRONEFRA za ledvično odpoved

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo