Vprašanja, razprave o izdelkih Virbac encimski zobna pasta za pse in mačke

100% stranke

priporočam ta izdelek

7 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
prescilia
24 sporočila
prescilia fr
Zobne ščetke sploh ne sprejmejo, uporaba prsta ni najbolj očitna rešitev, še posebej, ker je vseeno precej velika. Prst je boljša možnost, vendar jim to vseeno ni všeč. Razmišljal sem, da bi šlo bolje s kakšnimi briketi ali priboljški. Pravzaprav ne pijejo nič, razen iz pasjih skled, pa še to redko, zato moram dajati veliko paštete in dobro navlažiti brikete, da sem prepričan, da zaužijejo vsaj nekaj vode...ne vem več, kaj naj naredim, zato sem pomislil, da bi jih privabil s hrano, saj je to edina rešitev, ki deluje pri teh dveh deklicah. Redno jim dajem tudi les matatabi, saj vem, da je to zelo priljubljeno pri obeh, vendar bi resnično rad dopolnil z zobno pasto, da bi bilo popolno.
Sabrina
3 sporočila
sabrina fr
Pozdravljeni, veliko uporabljam izdelke Virbac hrano za pse, za ušesa, oči, zobe, šampone, zato vam svetujem, da obiščete spletno stran Virbac in si ogledate pogosta vprašanja o zobni pasti, tam boste našli odgovor na vaše vprašanje."Na navodilih za uporabo je zapisano v opozorilih "Ni namenjeno za zaužitje s strani živali", kako ravnati z zobno pasto?...".Lep pozdrav, Lep dan,
prescilia
24 sporočila
prescilia fr
Pozdravljeni, zanima me, ali je mogoče uporabiti zobno pasto Virbac brez zobne ščetke, na primer tako, da nekaj kapljic nanesem neposredno na brikete, da bi jih zaužili? Moji dve mladi mački resnično sovražita, ko jima čistim zobe, zato iščem dobro alternativo. Virbac je tisti, ki jima je najbolj všeč, že sem poskusila in sta ga brez težav pojedli, vendar ne vem, ali bi to bilo dovolj. Obe imata začetke zobnega kamna in obe sta imeli začetno obliko gingivitisa, zato je moja radovednost še večja. Razmišljala sem, da bi to počela vsak dan na začetku, približno en mesec, nato pa dva do trikrat na teden. Kar se tiče mojih psov, ni nobenih težav, ne glede na to, ali gre za zobno pasto ali zobno ščetko. Hvala vam za nasvete. Lep dan. S spoštovanjem
Stéphane
1 sporočila
stéphane fr
Pozdravljeni. Da je zobna pasta učinkovita, jo je treba nanesti na zobe z rahlim ščetkanjem. Pri moji jazbečarki uporabljam prstno tehniko in gre zelo dobro. Pri mačkah je to morda težje narediti. Lep večer želim.
Sabrina
3 sporočila
sabrina fr
Pozdravljeni, Zobna pasta mora biti uporabljena izključno z zobno ščetko, uporabiti morate zelo malo zobne paste in predvsem zobne paste ne smete jesti kot hrano. Lep pozdrav,
Sabrina
3 sporočila
sabrina fr
Morda bi se morali pozanimati, ali to obstaja za pse, vendar je treba preveriti, ali obstaja tudi za mačke, izdelek za boj proti zobnemu kamnu, ki ga lahko damo v vodo. Lep pozdrav,
Nelly
1 sporočila
nelly fr
Pozdravljeni, Da bi bila zobna pasta učinkovita, jo je treba nanesti z mehko zobno ščetko s ščetkanjem, idealno na vsake 8 ur. (Nasvet veterinarja specializiranega za zobozdravstvo). Sama svojim 2 jazbečarjem ščetkam zobe dvakrat na dan. Lep pozdrav,
Christine
1 sporočila
christine fr
Pozdravljeni. Nimam mačk, ampak imam dva čivava, krtače ali nastavki za prste so preveliki za njune gobčke, zato dam zobno pasto na prst in masiram njune zobe, kar poteka zelo dobro. Vsak večer čakata na zobno pasto.

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo