Vprašanja, razprave o izdelkih Vetoquinol Flexadin Plus Mačke in psi do 10kg
5 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
astrid
Pozdravljeni, vaša fotografija prikazuje pakiranje FLEXADIN za pse, ki tehtajo manj kot 10 KG, s 30 briketi, toda ko dodam izdelek v košarico, piše, da vsebuje 90 briketov. Vrečka s številko artikla 84342 vsebuje 30 ALI 90 briketov? Ni zelo jasno.
2 sporočila
ludovic
Pozdravljeni, moj francoski buldog tehta 14 kg in 450 gramov. Kateri paket naj vzamem? Hvala za vaš odgovor.
1 sporočila
melanie
Pozdravljeni, za vašega buldoga vam svetujem, da najprej pokličete svojega veterinarja, ki vam bo povedal, kateri izdelek izbrati, običajen ali napreden, glede na starost in stopnjo artroze. Osebno menim, da bi bil najboljši Vetoquinol Flexadin Plus za pse, ki tehtajo več kot 10 kg, en grižljaj na dan. Toda za zagotovilo je vedno boljša potrditev veterinarja, čeprav je res, da to zelo dobro deluje. Moja majhna chihuahua, stara 11 let, ima artrozo in ji to omogoča, da se lažje premika brez stalne uporabe protivnetnih zdravil. Upam, da sem vam vsaj malo pomagal. Lep pozdrav
2 sporočila
audrey
Pozdravljeni, iskreno, obema psoma, ki sem jima dala ta izdelek, sta imela težave z jedjo. Zato sem se obrnila na Flexadin, vendar v obliki tablet. Na veliko veselje kužkov, ki ga pojedo kot priboljšek. Ampak se strinjam, da je treba posvetovati z veterinarjem glede odmerjanja, ki je primerno za vašega psa.
2 sporočila
ludovic
Pozdravljeni obema, najprej hvala za vajina odziva. Pozabil sem omeniti njegovo starost, januarja bo dopolnil 12 let. Njegovo nenavadno hojo sem opazil nedavno, ko sem ga peljal na sprehod po koncu moje službe. Hodil je, kot da bi hodil po jajcih in bil je za mano, čeprav je običajno vedno pred mano. Ko se ogreje, hodi kot običajno. Imate morda Instagram, da bi se lažje pogovarjali?
1 sporočila
nelly - isabelle
uporabljam ta izdelek za svojo mačko, ki ima veliko artroze, priporočil nam ga je veterinar. Uporabljamo ga v obliki kroglic z zrni vražjega kremplja in to ji zelo pomaga. Zelo dober izdelek