Vprašanja, razprave o izdelkih Maha za vlažne terarije ZooMed

12 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Romane
1 sporočila
romane fr
ali ga lahko uporabljamo za blob? v blobariju? se bo blob dobro premikal po njem?
Corinne
3 sporočila
corinne fr
zdravo, kakšna je dimenzija plošče?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Mah za terarij ni v obliki plošče, je v razsutem stanju in govorimo bolj o prostornini, želeni model predstavlja približno 2,30 litra. Lep pozdrav, Sandy iz Zoomalie
dominique
2 sporočila
dominique fr
Pozdravljeni, zanima me, ali lahko vašo peno uporabim za terarij mojega pitona? Hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Ne bi smelo biti težav s to peno, če jo kombinirate s šoto. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
laure
3 sporočila
laure fr
Pozdravljeni, rad bi uporabil mah za mojega vodnega zmaja namesto ostružkov. Ker sem začetnik, ne želim narediti napak in bi rad vedel, kako postaviti ta mah v terarij, kdaj ga je treba zamenjati itd. Vnaprej hvala.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Ta mah je primeren za vašega plazilca. Preprosto ga namestite na dno terarija. Zamenjava mahu je odvisna od njegove obrabe. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Jonathan
4 sporočila
jonathan fr
Pozdravljeni, ali ta mah ustreza puščavski rakovici? Hvala.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Ta pena je primerna za pustinjskega rakca. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
alexis
7 sporočila
alexis fr
Pozdravljeni, bi bil ta artikel dober za bradato agamo? Samo v votlini ali na pomolu?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,Vaš bradati zmaj lahko poje ta mah, nikoli ne veste, zato vam ga odsvetujemo.S spoštovanjem,Ekipa Zoomalia
michel
1 sporočila
michel fr
živjo, ali lahko to postavim za vodnega zmaja?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Da, to ustreza vodnemu zmaju. Lep pozdrav, ekipa Zoomalia

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo