Vprašanja, razprave o izdelkih
14 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
peggy
Pozdravljeni, ali bi bila ta pesjak primerna za sibirskega haskija?
1 sporočila
gérard
Naš pes (sibirski haski, 27 kg) ne uporablja te hišice; prezira jo, saj ima dostop do kleti hiše in zaenkrat v njej ne vidi svoje koristi, razen terase, na kateri si je brusil zobe. Vendar mislim, da je za haskija to zelo dobro glede na okoliščine. Hišica je zunaj že skoraj 2 leti in se ni poslabšala. Zdi se mi le malo premajhna za večjega psa.
1 sporočila
marion
Pozdravljeni, imam malamuta, ki tehta 43 kilogramov. V to zlahka zmesti.
1 sporočila
leslie
Pozdravljeni, ali bi ta pesjak bil primeren za mojega golden retriverja, ki tehta 45 kg? Precej velik je za svojo pasmo. Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Vzeti morate mere svojega psa, da se prepričate, da mu bo ta pesjak ustrezal. Z lahkoto mora lahko vstopiti in izstopiti, prav tako pa se mora lahko v pesjaku tudi obrniti.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
alexane
Pozdravljeni, ali je ta pasja uta primerna za samico akita inu s težo okoli 30 kg? Lep pozdrav, Alexane.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ta boks je primeren za velike pse. Priporočamo, da izmerite svojega psa, da se prepričate, da bo boks ustrezal. Pomembno je, da boks ni prevelik, da se izognete izgubi toplote pozimi.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
caroline
Pozdravljeni, ali bi ta zelo lepa pasja utočišče bila primerna za avstralskega ovčarja, ki tehta okoli dvajset kilogramov? Imela sem še eno vprašanje: katero vrsto lazuro bi priporočili za vzdrževanje pasje utočišče in kje lahko to najdemo? Hvala vam. Lep pozdrav, Caroline L.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ta pasja uta bo primerna za avstralskega ovčarja. Glede lazurnega premaza, lesna lazura, ki je naprodaj v trgovinah z gradbenim materialom, bo povsem ustrezala. Poskrbite, da ne bo strupena za živali. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
fanny
Dober večer, imam zlatega prinašalca, ki tehta 34 kg. Ali je ta pesjak primeren zanj? Lep pozdrav
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Ta boksa bo ustrezala za vašega goldna.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Ta boksa bo ustrezala za vašega goldna.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
jacqueline
Pozdravljeni, želel bi vedeti, če je pesjak primerne velikosti za zlatega prinašalca. Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ta pasja uta bo primerna za zlatega prinašalca. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
josette
Pozdravljeni, za pasjo uto na terasi Castle, ali obstajajo primerna blazina in plastična vrata? Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, za to hišico ni primernih plastičnih vrat. Glede ležišča morate izbrati podlogo, ki je manjša od notranjih dimenzij. Lahko na primer uporabite ta vlažnosti odporen in enostaven za vzdrževanje ter zelo udoben blazino iz teflona (ref 34803): https://www.zoomalia.com/animalerie/coussin-chien-oscar-en-teflon-impermeable-et-tres-facile-a-laver-p-11742.html
Lepo pozdravljeni,
Ekipa Zoomalia
Lepo pozdravljeni,
Ekipa Zoomalia