Vprašanja, razprave o izdelkih SUREFLAP Velika mačja vrata s čipom za velike mačke ali male pse
19 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
aline
Pozdravljeni, želim namestiti to loputo za mačke na steklena vrata, ki imajo električna rolo vrata, ali je to mogoče? Seveda bom uporabil adapter in najel steklarja.
1 sporočila
katia
Dober večer. Moja mačja loputa bo nameščena na steklenih vratih, tako da bom lahko spustil rolet do tal... prostora je dovolj.
1 sporočila
charlotte
Pozdravljeni. Moja je nameščena na okenskem steklu z električno roletno in roleta skoraj ne gre skozi, ampak gre.
1 sporočila
martin
Pozdravljeni, ali lahko namestimo to mačjo loputo na kovinska vrata? Ali ne bo težava z motnjami kovine z mikročipom? In ali je potreben adapter za garažna vrata? Hvala.
1 sporočila
caroline
Pozdravljeni, naročil sem to mačje vratce v beli barvi, vendar so moji okvirji sivi, je mogoče pobarvati jih s plastikom primerno barvo? Po drugi strani pa bo profesionalni mojster namestil v dvojno zasteklitev, sklepam, da bom na koncu izgubil veliko pri izolaciji, imate kakšne povratne informacije na to temo?
1 sporočila
marion
Pozdravljeni, ali lahko nastavimo policijsko uro samo za enega mačka, ne pa tudi za drugega? En naj ostane zaprt v hiši, drugi pa lahko odide? Hvala
1 sporočila
alain
Pozdravljeni, razmišljam o nakupu velike mačje lopute z elektronskim čipom Sureflap, toda moji mački nista čipirani. Poleg nakupa obeskov sem želel izvedeti, ali se lahko mačja loputa nastavi na način deaktivacije (vstop in izstop brez čipa) čez dan in uveljaviti policijsko uro ponoči, brez da bi vsakič potrebovali opravljati nastavitve? Hvala
1 sporočila
jean-pierre
Pozdravljeni, prenesete lahko navodila. Glede na poglavje 13, se zdi, da je to mogoče. Lep pozdrav. JPS
1 sporočila
marina
Pozdravljeni Alain M, chatiero sem kupil pred kratkim, zato še ne poznam vseh funkcij, ampak če se ne motim, boste imeli dostop brez kakršne koli zaklepnosti tako, da odstranite baterije (to trenutno počnem, da bi navadil mojo mačko), ob nakupu chatiere dobite tudi obesek. Ne vem, če sem vam veliko pomagal, Lep pozdrav
1 sporočila
denis
Pozdravljeni, kupil sem ta elektronski mačji prehod, samo da ustavim potepuškega mačka, ki je strašil moje. Moji trije mački imajo mikročip, zato ovratnice niso potrebne, in prehod deluje ves čas, nisem ničesar programiral. Težava je v tem, da se dva od mojih mačkov bojita majhnega zvoka ob odprtju, medtem ko ga tretji uporablja brez težav.
1 sporočila
sophie
Pozdravljeni, Da, seveda lahko odklenete za dan, vendar z možnostjo, da bodo tudi druge mačke vstopile k vam. In lahko zaklenete za noč.
1 sporočila
marion
Ja, možno jo je uporabljati brez medaljona. Toda pozor, v času policijske ure lahko mačka, če je malo spretnejša kot moja, znotraj potegne vrata s svojimi kremplji in na koncu uide. Tako je to velika pomanjkljivost te mačje lopute iz tega razloga.
1 sporočila
evelyne
Ta vratca za mačke je primerna za velike mačke; imam eno, ki tehta 6,5 kg, pa tudi majhno mačko, ki tehta manj kot 3 kg. Bo imela dovolj moči, da bo potisnila loputo?
1 sporočila
florence
Kupila sem veliki model, 2 veliki mački približno 7 kg in majhno mačko 4 kg. Brez težav, tudi za majhno samičko, ki še bolj živo premaga sistem, ko se navadi na hrup lopute. To so senzacionalna vratca za mačke zahvaljujoč idealni programiranosti.
1 sporočila
edgard
Naša mačka tehta 3,5 kg in brez težav prehaja skozi mačja vrata (veliki model), ki ne nudijo nobenega upora. Edina "težava" je bila navaditi jo na zvok sistema, kar smo rešili v dveh ali treh tednih. Od takrat preživlja svoje dni z vstopanjem in izstopanjem, kadar želi, ne da bi bila zaprta na eni ali drugi strani, medtem ko čaka, da ji odpremo vrata.
1 sporočila
jessica
Imam dva mlada mačka, bratca in sestrico, in sestrica tehta 2,6 kg. Uspelo ji je odpreti, ker postavi tačko, da ga odpre, zato nisem imel težav, in njen brat je močnejši.
1 sporočila
solene
Pozdravljeni,
Kakšna je razlika med tema dvema modeloma:
- Velika mačja vrata SureFlap z identifikacijskim čipom, 26,2 × 28,1 cm, brundonc velikost mačje vrata Ref. 73186
- Velika mačja vrata SureFlap z identifikacijskim čipom, 26,2 × 28,1 cm, bela Ref. 73185 280
Kaj pomeni brundonc velika mačja vrata?
Zahvaljujem se vam,
Kakšna je razlika med tema dvema modeloma:
- Velika mačja vrata SureFlap z identifikacijskim čipom, 26,2 × 28,1 cm, brundonc velikost mačje vrata Ref. 73186
- Velika mačja vrata SureFlap z identifikacijskim čipom, 26,2 × 28,1 cm, bela Ref. 73185 280
Kaj pomeni brundonc velika mačja vrata?
Zahvaljujem se vam,
1 sporočila
helene
Pozdravljeni, razlika med obema referencama je samo v barvi, ena je bela in druga rjava (brundonc).
1 sporočila
donald
Vsi živali lahko gredo ven, vendar lahko vstopijo samo mačke, ki imajo identifikacijski čip ali medajon SureFlap. Ali je možno identifikacijo opraviti tudi ob izhodu, ker imam mačka, ki mu je prepovedan izhod. Hvala za vaš odgovor.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, To bo delovalo samo za vhod. Vsi živali bodo lahko odšle. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia