Vprašanja, razprave o izdelkih Velik bazen za pse Zolia Oceadog - 120 cm
6 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
sylvie
Moj psiček je pojedel čep za odtok, ali imate morda kakšen nasvet, kako popraviti? Bazen še ni bil uporabljen. Hvala
1 sporočila
daniel
Pravkar sem dobil bazen Zolia Oceadog. Zelo dober izdelek, ki osrečuje moje pse. Ali imate zaščitna pokrivala za te bazene? Hvala.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, ni posebnega zaščitnega pokrivala, posebej prilagojenega za bazen OCEADOG. Vendar je mogoče prilagoditi ref. 69886.https://www.zoomalia.com/animalerie/protection-de-piscine-pour-chien-p-30702.htmlTo je v fazi ponovne oskrbe in bo ponovno na zalogi v osmih dneh. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
edwige
Pozdravljeni, včeraj sem naročil bazen ZOLIA OCEADOG 120 cm + brezplačna osvežilna kost v vrednosti 39,99 €, na vaši spletni strani pa piše, da so stroški pošiljanja brezplačni od 39 € naprej, vi pa ste mi zaračunali stroške. Kako to?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Stroški so kriti za dostavo na prevzemno mesto v 3 do 5 dneh. Za več informacij se obrnite na našo službo za stranke preko sledenja vašega naročila. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
marc
živjo, mi lahko poveste, kje je izpustni čep,
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Čep za izpust se nahaja na dnu bazena na strani. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia