Vprašanja, razprave o izdelkih Velik bazen za pse Zolia Oceadog - 120 cm

100% stranke

priporočam ta izdelek

6 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Sylvie
1 sporočila
sylvie fr
Moj psiček je pojedel čep za odtok, ali imate morda kakšen nasvet, kako popraviti? Bazen še ni bil uporabljen. Hvala
daniel
1 sporočila
daniel fr
Pravkar sem dobil bazen Zolia Oceadog. Zelo dober izdelek, ki osrečuje moje pse. Ali imate zaščitna pokrivala za te bazene? Hvala.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, ni posebnega zaščitnega pokrivala, posebej prilagojenega za bazen OCEADOG. Vendar je mogoče prilagoditi ref. 69886.https://www.zoomalia.com/animalerie/protection-de-piscine-pour-chien-p-30702.htmlTo je v fazi ponovne oskrbe in bo ponovno na zalogi v osmih dneh. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Edwige
1 sporočila
edwige fr
Pozdravljeni, včeraj sem naročil bazen ZOLIA OCEADOG 120 cm + brezplačna osvežilna kost v vrednosti 39,99 €, na vaši spletni strani pa piše, da so stroški pošiljanja brezplačni od 39 € naprej, vi pa ste mi zaračunali stroške. Kako to?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Stroški so kriti za dostavo na prevzemno mesto v 3 do 5 dneh. Za več informacij se obrnite na našo službo za stranke preko sledenja vašega naročila. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
MARC
1 sporočila
marc fr
živjo, mi lahko poveste, kje je izpustni čep,
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Čep za izpust se nahaja na dnu bazena na strani. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo