Vprašanja, razprave o izdelkih Vectra 3D, antiparazitiki za pse - proti bolham, klopom, komarjem, peščenim muham in hlevskim muham

3 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Sylvie
2 sporočila
sylvie fr
Kateri naj izberem, če moja 10 mesecev stara psička Shiba Inu tehta 10 kg in še ni končala z rastjo?
Eric
5 sporočila
eric fr
Za pse, ki tehtajo manj kot 10 kg, obstaja pipeta, vendar vaš kužek še ni odrasel, zato bi se na vašem mestu posvetoval z veterinarjem. S spoštovanjem, Eric
Brigitte
5 sporočila
brigitte fr
Glede na starost vašega psa, ki je mlad, nisem prepričan, ali je to najboljša izbira. Posvetujte se s svojim veterinarjem, kar je bolj smotrno. Sicer je izdelek učinkovit po približno 48 urah
julie
1 sporočila
julie fr
Moj veterinar mi je prodal za mojega 4-mesečnega mladiča, ki je imel 4 kg. In pipeta za njegovo velikost. Ampak, če kupite škatlo s 3, je morda mogoče narediti polovični odmerek za 10/20 kilogramov in obdržati preostanek za naslednjič.

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo