Vaše mnenje o briketih Optimus

Brez odziva
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Jay
8 sporočila
jay fr

Pozdravljeni vsi,

Trenutno iščem nove brikete za svojega psa (Golden). Zadnje čase kaže manj zanimanja za njih, tako rekoč, po obroku jih še ostane.

Ogledoval sem si znamko Optimus, vendar bi rad slišal vaše mnenje o njej. Ko pogledam vrečo Adult Sans Céréales, se zdijo mnenja precej dobra (seveda so tudi nekatera negativna, vendar je nemogoče, da en recept ustreza vsem pasmam, saj je vsak kuža drugačen).

Kljub temu sem hotel na internetu narediti dodatne raziskave, da bi dobil čim več informacij. Toda te znamke briketov ne najdem nikjer drugje kot na Zoomalii (navajen sem naročati pri La Ferme Des Animaux in Médor et Compagnie, vendar jih tam nisem našel).

Zato ni lahko ustvariti mnenja samo na podlagi mnenj ene spletne strani...

Zato sem prišel sem, da izvem, če je vaš pes že preizkusil to znamko, kaj menite o njej? In če mu ni ustrezala, kaj ste kupili namesto tega?

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo