Vaše MNENJE o briketih Farmina

2 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Bouist
1 sporočila
bouist fr
Pozdravljeni, Imate mnenje o teh briketih Farmina? Moja psička je imela prebavne težave in zdi se, da so bile težave zaradi sestavin v teh briketih. Zato je škoda, da vsebujejo krompir, saj je to živilo registrirano pri centru za zastrupitve živali, torej ni dobro... Nič me več ne preseneča, da je imela moja psička drisko zdaj. Se je to zgodilo tudi vam? Izdelek je sicer deloval zanimiv, vsaj glede na reklame, ki so me spodbudile k nakupu, zdaj pa sploh ni dober in ne vem, kaj naj storim. Ste vedeli za krompir?
Housnani
2 sporočila
housnani fr
Zdravo, zakaj se vdajati tej modi briketov brez žitaric? Ne dovolite, da vas ujamejo stvari, ki jih preberete na Facebooku ali v oglasih, ki hvalijo prednosti briketov "brez žit". Dobro preberite argumente. Škrob, ki je v žitaricah, je nujen, da briketi, ki jih kupujete, ostanejo v trdnem stanju. Torej, če ni žitaric, je treba ta škrob nečim nadomestiti.Vendar pa je nadomeščanje s krompirjem še slabše. Da se prepričamo, je dovolj, da preberemo številna pričevanja lastnikov psov, ki se pritožujejo zaradi pogostih drisk.
lilou
12 sporočila
lilou fr
Pozdravljeni, za blagovne znamke briketov se vedno posvetujem s svojo mamo, ki je veterinar. Usmerja me k briketom po dostopni ceni, kar zelo pomaga. Tistih, o katerih govorite, še nikoli nisem slišal, zato preverite, če so res dobri za vašega psa?

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo