Vprašanja, razprave o izdelkih Reptil'us Žarnica UVB 10.0 Puščavsko podnebje

100% stranke

priporočam ta izdelek

25 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
benjamin
1 sporočila
benjamin fr
Pozdravljeni! Zanimalo bi me, če je mogoče pridobiti dovolj toplo točko (približno 40 stopinj, približno 20 cm od žarnice) za pogono z uporabo te 26W žarnice? Hvala vam.
jean-luc
2 sporočila
jean-luc fr
Ta žarnica se ne uporablja za ogrevanje in ne greje. Gre za žarnico, ki oddaja samo UVB žarke.
Charline
1 sporočila
charline fr
Pozdravljeni, ali je ta žarnica primerna za namestitev v terariju velikosti 45x45x45 cm? Imam leopardjega gekona. Na toplem mestu je grelna podloga, vendar bi rad vedel, katero žarnico dejansko potrebujem. Običajno uporabljam žarnico Exo Terra Basking Spot s 50 vati.
Fabrice
1 sporočila
fabrice fr
Pozdravljeni,

Pravkar sem prejel svoje naročilo, vendar prejeta žarnica ne deluje. Kako lahko dobim povračilo ali kako lahko zamenjam izdelek? Imam nepoškodovano embalažo in žarnico.

Hvala za vaš odgovor.
anais
1 sporočila
anais fr
Pozdravljeni, tudi sam sem imel enak problem kot vi, in sicer dvakrat zapored, saj žarnice niso delovale. V tem primeru se morate obrniti na servisno službo prek vaših naročil, s priloženo fotografijo vam bodo brez težav povrnili denar.
CEDRIC
1 sporočila
cedric fr
Pozdravljeni,

Katero UVB žarnico naj izberem za 2 mladiči kopenskih želv? Žarnica 2.0, 5.0 ali 10.0? In v 13 ali 26 vatih... Glede na to, da bo žarnica postavljena približno 20 cm od oklepa.

Hvala za vaš odgovor
lydie
1 sporočila
lydie fr
Pozdravljeni, jaz sem kupil UVB 10.0 13-vatno žarnico. Moje želve niso bile dobro, ko so mi jih dali. Niso nič jedle. Namestil sem to svetilko in po nekaj dneh so začele jesti. Zdaj jih imam že 2 meseca in so zelo dobro. Priporočam, da to svetilko uporabljate skupaj z grelno žarnico za dni, ko ni sonca.
Freddy
1 sporočila
freddy fr
Za Cedrica. Pozdravljeni,

Ni vse kopnene želve imajo povsem enake značilnosti in s tem potrebe. To je odvisno od njihove vrste ali taksona. Na primer, Agrionemys horsfieldii bo teoretično potrebovala več ultravijoličnega sevanja UVB kot sredozemska kopnena želva (T. hermanni ali boettgeri). Torej bolj indeks 10 kot 5. Vendar pa je to teoretično, saj "ravnotežja" terarija ni lahko doseči. To je odvisno predvsem od njegovih dimenzij, pa tudi od pogojev v prostoru, kjer je nameščen (hladen ali ogrevan). Pri več kot 20 cm razdalje raje 26 W kot 13 W.

Lahko bi prednost dali žarnici z indeksom 10, ki sveti več časov v dnevu za skupno trajanje 8 ur, kot žarnici z indeksom 5, ki sveti neprekinjeno 10 ur.

Kot poudarja Lydie, je nujna tudi grelna žarnica. Pozor: dobro je nadzorovati najvišjo temperaturo, doseženo v vertikali žarnice!

Ne pozabimo urediti hladnejšega kota, kjer se bo želva lahko zakopala, in ji zagotoviti majhno posodo z vodo, ki jo je treba vedno ohranjati čisto.

Končno, zadnji element, te žarnice nimajo neomejene življenjske dobe glede na njihovo sevanje. Pomisliti bo treba na njihovo zamenjavo po 12 mesecih delovanja.
melanie
2 sporočila
melanie fr
Moja svetilka je približno 20 cm visoka, moj terarij meri 85 cm v dolžino, 80 cm v višino in 65 cm v širino. Ali naj izberem 13 ali 26 W?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Priporočamo vam 26W. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
melanie
2 sporočila
melanie fr
živjo, imam kopensko želvo vrste horsfieldii in moram kupiti novo UV svetilko 10.0, vendar ne vem, ali naj izberem 13 ali 26 vatov
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Moč svetilke je treba določiti glede na postavitev svetilke in velikost terarija. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
helene
3 sporočila
helene fr
Pozdravljeni, ali je ta žarnica za uporabo kot dodatek k grelni žarnici za kopenske želve? To pomeni, da potrebujemo dva sponka kot nosilec, na primer za terarij dolžine 95 cm? Hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, resnično je treba predvideti dva nosilca, saj ima vsaka žarnica svojo vlogo: grelna žarnica bo zagotovila potrebno toploto, UV žarnica pa nadomesti naravno svetlobo z zagotavljanjem esencialnega UVB sevanja. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
sylvain
8 sporočila
sylvain fr
Pozdravljeni, pozabil sem vas vprašati, ali ta žarnica oddaja uva, saj imam pogona vitticeps. Hvala za vaš odgovor...
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Ta žarnica oddaja 30% UVA.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
sylvain
8 sporočila
sylvain fr
Dober dan, imam sponko Exo Terra Glow Light small in rad bi vedel, ali je žarnica Reptile UVB 10.0 s 26 W primerna za to sponko, še posebej glede na dolžino žarnice, bojim se, da bo štrlela iz reflektorja, saj gre samo za Exo Terra Glow Light small. Če ne štrli ven, mi lahko poveste odstotek UVB, ki ga ta žarnica oddaja? Glede na moč pa vem, da prenese do 100 W maksimalno. Hvala za vaš odgovor. Lep pozdrav, Sylvain
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, podnožje bo prilagojeno, vendar bo žarnica 26W presegla. Procent UVB je 11,5%. Lepo pozdravljeni, ekipa Zoomalia
Nicolas
1 sporočila
nicolas fr
Lahko mi poveste velikosti dveh žarnic (13w in 24w)?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Velikost žarnic je 10,5 cm, brez podnožja.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Jordan
1 sporočila
jordan fr
Pozdravljeni, rad bi naročil to žarnico, vendar me zanima, če je dovolj za pogono in za terarij dolžine 90 cm ter višine in širine 45 cm.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Da, ta žarnica je primerna za vašega pogono. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
oria
18 sporočila
oria fr
Pozdravljeni, ali je to žarnico mogoče namestiti na kompaktno osvetlitveno galerijo znamke Exo Terra s 26-vatno žarnico Repti Glo 2.0 za leopardjo gekona?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Ta žarnica ima grlo tipa E27 in je združljiva z večino nosilcev, vključno z galerijo compact top.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
sandy
2 sporočila
sandy fr
Pozdravljeni, koliko centimetrov mora biti med žarnico in mojo kopensko želvo?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Žarnica mora biti nameščena približno dvajset centimetrov nad mestom, kjer se želva postavi pod njo. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo