Vprašanja, razprave o izdelkih Exo Terra UVB 100 žarnica za tropsko podnebje (Prej Repti Glo 5.0)
112 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
7 sporočila
emi
Pozdravljeni, glede na dejanske meritve UVB pri 195nm na 20 cm od te vrste žarnice, zakaj trditi, da 'je primerna za plazilce, kot so želve' - če je to res le pri nekaj vodnih mesojedih želvah, kot je Sternotherus, sicer pa to ni res? Izdelek je primeren za gozdne plazilce, v redu, za nočne, tropske gekone, vendar zagotovo ne za vse želve (in še posebej ne za kopenske, ki potrebujejo najmanj 10-krat večješnjih emisij)
1 sporočila
brigitte
Pozdravljeni, imam dve mladički grških kopenskih želv, kupil sem vam žarnico sunshine shower UVA z močjo 60 vatov, ali moram dodati še UVB žarnico, in če da, katero?
2 sporočila
bertrand
Imam petletno želvo s težavami s karapaksom in velikostjo, katero žarnico bi moral vzeti (ogrevalna svetilka, UV-UVB itd.)? Hvala vnaprej.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ta žarnica bo ustrezala vaši želvi, moč bo potrebno določiti glede na velikost vašega terarija in razdaljo, na kateri bo žarnica nameščena. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
3 sporočila
matthieu
Pozdravljeni,
za akvarij dolžine 100 cm, širine 40 cm in višine 55 cm, v katerem biva vodna želva pelomedusa, koliko žarnic potrebujem? In kakšne moči? Hvala in lep dan,
Matthieu
za akvarij dolžine 100 cm, širine 40 cm in višine 55 cm, v katerem biva vodna želva pelomedusa, koliko žarnic potrebujem? In kakšne moči? Hvala in lep dan,
Matthieu
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Za UV svetlobo bo za vašo želvo ustrezala žarnica z močjo 25W. Dodati bo potrebno še grelno žarnico, ki bo zagotovila toplo točko na kopnem. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
3 sporočila
matthieu
Pozdravljeni, za zamenjavo mojega neonskega svetila v akvariju dolžine 100 cm, širine 40 cm in višine 55 cm, katere žarnice in v kakšni količini bi mi priporočili? Hvala.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, to je odvisno od potreb teh vrst, ki jih gostite. Lepo pozdravljeni, ekipa Zoomalia
3 sporočila
matthieu
Pozdravljeni,
imel sem neonko Repti Glo 5.0, dolžine 76 cm in moči 25 W, da osvetljujem svojo želvo pelomedusa. Ali lahko vaša žarnica to zamenja? Ali je treba namestiti več žarnic? Ali je bolje uporabiti drugo žarnico?
Hvala in lep dan,
Matthieu
imel sem neonko Repti Glo 5.0, dolžine 76 cm in moči 25 W, da osvetljujem svojo želvo pelomedusa. Ali lahko vaša žarnica to zamenja? Ali je treba namestiti več žarnic? Ali je bolje uporabiti drugo žarnico?
Hvala in lep dan,
Matthieu
11381 sporočila
zoomalia
Zdravo, Neonska luč omogoča boljšo porazdelitev svetlobe. Če si resnično želite namestiti žarnico, je to tudi možno, moč pa boste morali izbrati glede na velikost vašega terarija.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
manon
Pozdravljeni, ali je ta svetilka primerna za stepsko želvo? Je potrebno imeti dodatno grelno svetilko in UVA svetilko? Terarij meri 80 cm x 40 cm, katero naj izberem?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ta svetilka bo ustrezala za vašo želvo. Dodati boste morali še grelno svetilko, ki jo lahko postavite na mesto, kjer se bo lahko želva postavila pod njo in uživala v toploti.https://www.zoomalia.com/animalerie/ampoule-a-faisceau-etroit-sun-glo-p-577.htmlPriporočamo, da redno preverjate temperaturo, da se prepričate, da ustreza vašemu plazilcu. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
maxime
Dober večer, ali je ta 26W svetilka dovolj za moji dve mladi osebki ocadia sinensis?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, moč svetilke je potrebno izbrati glede na velikost terarija. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
3 sporočila
lionel
Pozdravljeni, ali ta žarnica ustreza nosilcu svetilke Exo Terra Light Dome? Hvala, lep pozdrav.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ta žarnica se bo brez težav prilegala temu nosilcu. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
agathe
Pozdravljeni, Koliko ur na dan je potrebno vklopiti to svetilko za mlado štirimesečno želvo Hermann?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, svetilka mora biti vključena čez dan in ugasnjena ponoči. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
dorothée
Pozdravljeni, imam terarij dolžine enega metra in globine 55 cm za dve hermanski želvi, rojeni 1. septembra letos. Ne vem, kakšne moči žarnico naj izberem. Lahko mi prosim pomagate? Vnaprej se vam zahvaljujem.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Predvideti bo treba UV svetilko in grelno svetilko. Repti Glo 5.0 bo ustrezala za UV, vendar ne oddaja toplote. Priporočamo vam, da izberete grelno svetilko, ki bo omogočala ohranjanje tople točke.https://www.zoomalia.com/animalerie/ampoule-a-faisceau-etroit-sun-glo-p-577.html Lepo pozdravljeni, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
vanessa
Pozdravljeni, imam terarij velikosti 45x45x60 za sprejem gecka vrste Phelsuma laticauda in želim namestiti svetilno letev z dvema žarnicama. Ali naj izberem dve 13-vatni žarnici (ena UV + ena dnevna svetloba) ali dve 25-vatni? Poleg tega, ali bo potrebna dodatna grelna svetilka? Moja glavna soba ima približno 20° ogrevanja.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, UV lampa in grelna lampa bosta ustrezali. Priporočamo uporabo termostata, da zagotovite, da bodo dnevne in nočne temperature ustrezne in da bo tudi točka za ogrevanje ostala na pravilni temperaturi.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
18 sporočila
oria
Pozdravljeni, ali se ta 26-vatna žarnica lahko namesti na kompaktno svetilno galerijo znamke Exo Terra?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Da, to žarnico lahko uporabljate. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
joaquim
Pozdravljeni, ali lahko kombiniram to žarnico z žarnico exo terra reptile vision v terariju višine 60 cm za mladička grške želve ali bo svetloba preveč intenzivna z obema žarnicama? Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Brez težav lahko kombinirate ti dve žarnici, saj se dopolnjujeta. Vzemite največjo moč. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
2 sporočila
christopher
Pozdravljeni, imam mlado suhozemsko želvo (s stepe) in rad bi vedel, če je ta žarnica dobra zanjo pri 35 vati. Lep pozdrav
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ta žarnica ni dovolj močna, potrebno je vzeti žarnico SOLAR GLO 125W (ref 2046) + nosilec WIRE LIGHT + roko za obešanje LIGHT BRACKET.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
2 sporočila
christopher
dober večer, pravkar sem kupil stepsko želvo (mladiček velikosti 5 cm) in rad bi vedel, ali je ta svetilka primerna zanj (25 vatov)? Lep pozdrav
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ta žarnica ni dovolj močna, da bi imeli približno 30W/cm2 UVB, morate vzeti žarnico REPTILE UBV 200 26W (ref 43441). Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
sylvie
Pozdravljeni, ali mi lahko poveste, če bi ta žarnica bila primerna za dve odrasli floridski želvi in katero moč izbrati, če postavim žarnico med 30 in 40 cm od plaže?
Lep pozdrav,
Sylvie
Lep pozdrav,
Sylvie
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, ta žarnica ne bo dovolj močna: za približno 30W/cm2 UVB morate vzeti žarnico REPTILE UBV 200 26W (ref 43441). Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
aymeric
Pozdravljeni, dobil bom dve hermanski želvi in potrebujem UVB žarnico, zato bi vas prosil, če mi lahko poveste podnožje te žarnice (če je podnožje E27 ali ne), ker bom skupaj z njo kupil tudi držalo svetilke s sponko Glow Light Small Maxi 100W 22 krat 17 krat 16 cm - premer 14 cm.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, potrjujemo, da gre res za grlo E27. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
aurélie
Pozdravljeni,
Za želvo v akvaterrariju dolžine 100 cm, potrebujem žarnico moči 13 ali 26 vatov?
Poleg tega, ali je za njeno mesto počitka primerna grelna žarnica moči 50 vatov?
Hvala vnaprej
Za želvo v akvaterrariju dolžine 100 cm, potrebujem žarnico moči 13 ali 26 vatov?
Poleg tega, ali je za njeno mesto počitka primerna grelna žarnica moči 50 vatov?
Hvala vnaprej
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Velikost terarija je manj pomembna, pomembno je vedeti, na kakšni višini bo žarnica nameščena glede na želvo. Enako velja za grelno žarnico, bolj ko je žarnica postavljena visoko, manj toplote oddaja. Za več informacij lahko obiščete vodič za razsvetljavo na spletni strani www.exo-terra.com
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
johann
katero UV svetilko bi priporočali za jemenskega kameleona
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Priporočamo vam lahko to vrsto žarnice: https://www.zoomalia.com/animalerie/ampoule-lumiere-du-jour-sun-glo-daylight-p-576.html Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
marc
Pozdravljeni, imam terarij velikosti 65*40 za mlado grško želvo. Ali ta žarnica zadostuje ali jo moram kombinirati z žarnico tipa intenzivno sončno mesto znamke Exo Terra? Hvala vnaprej.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Vaša želva bo potrebovala toploto, zato ji jo morate zagotoviti z grelno žarnico tipa DAYLIGHT.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Vaša želva bo potrebovala toploto, zato ji jo morate zagotoviti z grelno žarnico tipa DAYLIGHT.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
jeremy
Pozdravljeni, ali so te žarnice garantirane? Lep pozdrav,
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, ne, žarnice niso zajamčene.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
clément
Pozdravljeni, ali je v terariju za želvo nujno potrebna UBV svetilka + grelna svetilka, ali lahko UVB svetilka opravlja obe funkciji? Lep pozdrav.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, vse je odvisno od vrste vaše želve. Potrebe so različne glede na vrsto. Da bi vam lahko najbolje odgovorili, potrebujemo več informacij. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
morgane
Pozdravljeni,
Ali je ta svetilka primerna za rastline, na primer za sočnice? Hvala,
Lep pozdrav,
Ali je ta svetilka primerna za rastline, na primer za sočnice? Hvala,
Lep pozdrav,
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, za vaše rastline vam svetujemo to vrsto žarnice: https://www.zoomalia.com/animalerie/ampoule-fluorescente-repti-glo-2-0-a-lumiere-du-jour-p-582.html Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
marine
Pozdravljeni, imam želvo pelomedusa, ali bi bila ta model UV luči primeren? Že imam grelno svetilko in sprašujem, če morda imate kakšno, ki bi združevala obe funkciji in bi bila primerna za mojo želvo. Hvala vnaprej.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, ta svetilka bi bila primerna za vašo želvo. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
2 sporočila
vincent
Pozdravljeni, imam terarij z mrežasto konstrukcijo velikosti 130*90*60 za gostovanje kameleona s čelado, ali je ta žarnica primerna? Hvala vnaprej.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Ta žarnica ustreza (izberite moč 26W). Navodila za razsvetljavo, kjer lahko preverite ustrezno žarnico, lahko prenesete na spletni strani www.exo-terra.com.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Ta žarnica ustreza (izberite moč 26W). Navodila za razsvetljavo, kjer lahko preverite ustrezno žarnico, lahko prenesete na spletni strani www.exo-terra.com.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
gregory
Pozdravljeni, rad bi izvedel, ali prodajate različico na fotografiji (repti glo 5.0 26W, stara različica) ali novo različico, ki jo nadomešča? "Reptile UVB100 s 25W" Hvala vnaprej
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, prodajamo novo različico (REPTILE UVB 100). Lep pozdrav, ekipa Zoomalia
1 sporočila
nathalie
Rad bi vedel, katero žarnico Repti Glo 5.0 naj vzamem, 13 W ali 26 W: moja želva ima 3 leta in moj terarij (izdelan je iz lesa) meri 70 cm v dolžino in 40 cm v širino. Povedali so mi, da potrebujem tudi grelno žarnico z 40 vati. Katero naj vzamem? Lep pozdrav.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Priporočamo vam, da uporabite napravo SUNRAY 35W (PT2315). Kompleten sistem, ki oddaja UVB – UVA - SVETLOBO in INFRARDEČO (Toploto). To bo porabilo veliko manj kot to, kar nameravate vzeti. Lep pozdrav, Madeline iz Zoomalie
1 sporočila
véronique
Pozdravljeni,Ali mora biti ta svetilka nameščena na isti višini kot druga svetilka?Hvala vnaprej za vaš odgovor
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Vi ste tisti, ki presodite o oddaljenosti svetilke od vaše živali glede na temperaturo, ki jo želite doseči v vašem toplem območju. Priporočamo vam, da si priskrbite termostat. Lep pozdrav, Sandy iz Zoomalia
2 sporočila
karim
živjo, imam kameleona calyptratusa in namestil sem žarnico repti glo 0.5. Rad bi jo dopolnil z grelno svetilko z dodatnimi UV žarki, saj je moj terarij temen. Lahko mi svetujete flexarium 110*85*40
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, za vašega oklopljenega kameleona predlagamo dve vrsti žarnic, ki bosta najbolje zadovoljili potrebe vaše živali: https://www.zoomalia.com/animalerie/ampoule-fluorescente-repti-glo-2-0-a-lumiere-du-jour-p-582.htmlhttps://www.zoomalia.com/animalerie/ampoule-reptile-uvb-150-reproduisant-le-climat-desertique-p-584.htmlLep pozdrav,Sandy iz Zoomalie
1 sporočila
cloe
dober večer, imam dve mladi hermanski želvi. V terariju velikosti 100/30/40, koliko vatov moram vzeti.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, vse je odvisno od konfiguracije in vzpostavljenega sistema, bolj ko bo osvetlitev razpršena, tem močnejša bo morala biti.
Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalia
Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalia
2 sporočila
marie
Hvala za vaš odgovor. Imate žarnice, ki opravljajo obe funkciji? Hvala!
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, ne, potrebovali boste dve različni žarnici. Lep pozdrav, Christelle iz Zoomalia
2 sporočila
marie
Pozdravljeni, ta žarnica oddaja UVA in UVB, vendar me zanima, ali je tudi grelna? Lahko uporabim samo to žarnico za kopensko želvo ali moram pridobiti še eno, ki greje? Vnaprej hvala.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, ne, ta žarnica ni grelna žarnica. Res je priporočljivo dodati grelno žarnico. Lep pozdrav, Christelle iz Zoomalia
1 sporočila
julien
Pozdravljeni, ali žarnica oddaja UVA svetlobo? Lep pozdrav
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Kot je navedeno v opisu izdelka, ta žarnica oddaja UVB in UVA žarke.
Lep pozdrav,
Christelle iz Zoomalia
Lep pozdrav,
Christelle iz Zoomalia
4 sporočila
sindy
Pozdravljeni, ali bi ta žarnica ustrezala dvema mladima želvama vrste Hermann?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Da, ta žarnica bi lahko bila primerna za vaši dve želvi. Lep pozdrav, Christelle iz Zoomalia
1 sporočila
teddy
Pozdravljeni, ali bo za kopensko želvo v terariju velikosti 100x50x25 cm žarnica z močjo 13 W zadostovala? Hvala.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, vse je odvisno od oddaljenosti vašega nosilca za svetilko. Vendar bi ta žarnica morala ustrezati.
Lep pozdrav,
Christelle iz Zoomalie
Lep pozdrav,
Christelle iz Zoomalie
1 sporočila
angeline
Pozdravljeni,
Ali je ta žarnica primerna za mlado kopensko želvo, ki živi v terariju Exo terra 45/45/45? Če da, 13 ali 26 W?
Hvala
Ali je ta žarnica primerna za mlado kopensko želvo, ki živi v terariju Exo terra 45/45/45? Če da, 13 ali 26 W?
Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Ta žarnica je primerna, priporočamo vam 13W.
Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalia
Ta žarnica je primerna, priporočamo vam 13W.
Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalia
3 sporočila
christophe
Pozdravljeni, ali ta žarnica proizvaja nekaj toplote? Terarij Exo terra 45/45/30
3 sporočila
christophe
Pozdravljeni, ali so te žarnice Repti Glo 5.0 E27 13W primerne za gecka, ki potrebuje toploto (30/35°) čez dan, (20/25°) ponoči in precej vlažnosti, 40 do 60%? Imam Exo Terra 45/45/30.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, namesto tega vam lahko svetujemo dnevno žarnico Sun Glo: https://www.zoomalia.com/animalerie/ampoule-lumiere-du-jour-sun-glo-daylight-p-576.html In za noč: https://www.zoomalia.com/animalerie/ampoule-clair-de-lune-night-glo-p-579.html
Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalia
Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalia
3 sporočila
tiffany
Pozdravljeni, imam Hermannovo želvo in infrardečo svetilko, vendar iščem svetilko, ki bi ji priskrbela UVB žarke. Ali bi ta žarnica ustrezala? Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Za vašo želvo vam lahko svetujemo eno izmed teh dveh žarnic (od svetilke oddaljene vsaj 60cm):-SunRay 70W:https://www.zoomalia.com/animalerie/ampoule-tout-en-un-sunray-uva-et-uvb-p-16929.htmlali - SolarGlo 160W:https://www.zoomalia.com/animalerie/ampoule-tout-en-un-solar-glo-p-580.html Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
8 sporočila
véronique
Eno rampo exo terra s tremi grli in drugo s štirimi grli
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, ali lahko preformulirate svoje vprašanje? Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
8 sporočila
véronique
Pozdravljeni,Koliko sijalk (26 W) potrebujem za svetilko dolžine 60 cm za modro Litoria caerulea?In koliko sijalk (26 W) za svetilko dolžine 90 cm za vodnega zmaja?Hvala vnaprej.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, lahko nam sporočite, katero rampo si želite, da vam lahko povemo, koliko žarnic lahko sprejme in katere vam lahko natančneje predstavimo?
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
alison
Pozdravljeni, imam dve pelomeduse in rad bi vedel, če bi bila ta luč primerna zanju za plažo? Hvala vnaprej.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Priporočamo vam naslednjo žarnico: Žarnica proti škropljenju SwampGlo
https://www.zoomalia.com/animalerie/ampoule-anti-eclaboussur-swampglo-p-556.html
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
https://www.zoomalia.com/animalerie/ampoule-anti-eclaboussur-swampglo-p-556.html
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
2 sporočila
patricia
Pozdravljeni, imam terarij Exo Terra, dolg 60 cm, visok 45 cm in globok toliko cm. Na vrhu ima nosilec za žarnice, vanj moram za nekaj mesecev namestiti mlade želve Hermann. Ali lahko uporabim to žarnico za UV svetlobo? Hvala za vaš odgovor. Lep pozdrav,
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, ta žarnica je popolnoma primerna za mladiče želv. Lep pozdrav, ekipa Zoomalia
5 sporočila
gaelle
Pozdravljeni, ali UVB svetilka oddaja svetlobo tudi pod vodo?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, tukaj je forum, ki bi vam morda lahko pomagal pri tem vprašanju: https://www.tortueforum.com/t19092p15-uvb-za-pelomedusa-subrufa Lepo pozdravljeni, Ekipa Zoomalia
5 sporočila
gaelle
To žarnico sem dobro prejela in zaenkrat sem z njo zadovoljna. Vendar kako lahko vem, kdaj UVB žarki več ne oddajajo? Kako naj vem, kdaj je treba žarnico zamenjati? Hvala vnaprej.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, priporočamo, da vsako leto zamenjate svoje žarnice, tudi če se vam zdi, da še vedno dobro delujejo.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
cathy
Pozdravljeni, imam terarij velikosti 30*30*45 za kopnenega puščavnika. Kakšno moč bi moral vzeti? Lep pozdrav
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Žarnica z 26W bi morala zadostovati. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
3 sporočila
kévin
Pozdravljeni, imam terarij velikosti 45x45x60 za mladega kameleona. Imam svetilko (Glo Light Maxi 125W 22 x 17 x 16 cm - premer 14cm), katero moč mi priporočate? Hvala za vaš odgovor.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Priporočamo vam 26W. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
noémie
Pozdravljeni, če kupim to svetilko, ali se prilega na vsako podlago (pisalno mizo, ...)? Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, prosimo, da natančneje opredelite vaše vprašanje, kaj mislite s "na vseh nosilcih"?
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
13 sporočila
titi
Ali je ta svetilka primerna za terarij dolžine 90 cm za pitona kraljevega?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,ta svetilka bi bila primerna. Vendar pa za kraljevega pitona je razsvetljava skoraj nepotrebna; dnevna svetloba bo dovolj.Lep pozdravEkipa Zoomalia
1 sporočila
romain
Pozdravljeni, želel bi vedeti, ali ta žarnica zagotavlja zadostno količino UVB za pogona viticeps?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,Za pogono je bolj priporočljiva UVB10 neonka.Lep pozdrav,Ekipa Zoomalia
2 sporočila
stephane
Dober večer, katere luči in kakšno moč moram postaviti v svoj akvaterrarij za moje floridske želve?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,Lahko se usmerite k 26-vatni različici.Lep pozdrav,Ekipa Zoomalia
11 sporočila
christine
Pozdravljeni, osebno imam floridsko želvo, ki je stara 10 let, izbral sem 26-vatno, ni prav dobra, ne greje, ne priporočam je za vodne želve
1 sporočila
virginia
Pozdravljeni, imam mauritansko želvo in rad bi vedel, ali moram za terarij vzeti to vrsto žarnice in ali je združljiva z žarničnim nosilcem s sponko 'Glow Light Max' (naj vzamem premer 14 ali 21 cm)? Najlepša hvala.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, ta žarnica bi v principu morala ustrezati, in nosilec glow light je res primeren (14 cm bi moral zadostovati).Lep pozdrav,Ekipa Zoomalia
18 sporočila
christophe
moj terarij meri 80/80/50 in potrebuje žarnico 5.0 za kameleona, vendar 13 vatov ali 26 vatov, kameleon je še majhen
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,Priporočamo vam 26 vatno žarnico.Lep pozdrav, ekipa Zoomalia
18 sporočila
christophe
Dobil sem kameleona in rad bi izvedel, ali naj uporabim žarnico 5.0 z 13 vati ali 26 vati. Hvala vnaprej.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,Kakšne so dimenzije vašega terarija?Lep pozdrav,Ekipa Zoomalia
3 sporočila
arthur
lahko pravilno segreje in zagotovi dovolj UV za pogono, da bi jo uporabili za oboje, ali pa vzeti to žarnico in dodatno žarnico za gretje?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Potrebujete grelno svetilko + UVB.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Potrebujete grelno svetilko + UVB.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
audrey
Pozdravljeni, rad bi vedel, ali moram kupiti grelno žarnico za mojega fizignata kot dopolnilo k štirim žarnicam reptiglo (imam 2 galeriji Exo Terra Compact Top)?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
V tem času je res priporočljivo dodati grelno žarnico vaši živali.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
V tem času je res priporočljivo dodati grelno žarnico vaši živali.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia