Vprašanja, razprave o izdelkih Ovratnica z lučko USB Zolia Lumoz
8 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
geneviève
Pozdravljeni, je mogoče skrajšati ogrlico, ker je velikost S prevelika za yorkshirskega terierja?
1 sporočila
céline
Dober večer, Da, razstaviti je treba tako, da potegnete ovratnik s belim obročem, držite pa konico z ročico. Stran, ki jo je treba razstaviti, je tista, ki je najdlje od ročice. Bela konica se odcepi od konice z gumbom za upravljanje. Nato je treba zunanjo plastiko in notranjo palico porezati na želeno dolžino. Za ponovno vstavljanje vam svetujem, da malo segrejete novi konec nad plamenom in prisilite na konico z ročico ter ponovno namestite bel obroč.
1 sporočila
celine
Pozdravljeni, da, skrajšati ga je mogoče. Vendar bodite previdni, saj gre za cev, v kateri je svetlobni kabel. Nujno je, da prerežete samo cev in ne kabla, ki se lahko zloži. Če ne boste previdni, bo ovratnica postala neuporabna. Vendar se lahko hitro zgubi, ker je "ohlapen", zato poskusite z obročkom, podobnim obročku za ključe, pritrditi na njegov glavni ovratnik, kajti pri aktivnem psu (v mojem primeru...) se lahko hitro zgubi.
1 sporočila
jean-philippe
Da, mogoče ga je skrajšati
3 sporočila
sandra
Pozdravljeni, imam 2 leti in pol starega labradorca. Tehta približno 37 kg. Katero velikost bi moral izbrati zanj? Hvala za vaš odgovor.
2 sporočila
céline
Pozdravljeni, izbral sem velikost L za svojega švicarskega belega ovčarja, ki tehta 39 kg. Preveliko, saj se ovratnica lahko odpre. Poleg tega je to lahko težava, ker ima preprost sponko, ki se zelo enostavno odpne, če vaš pes dirja po grmovju...
1 sporočila
annie
prstan se ne odpre
1 sporočila
hannequin
Pozdravljeni, res je, tudi jaz sem iskal in se nisem drznil potegniti. Je malo prevelik, zato ga neposredno nataknem čez glavo. Tudi navodil ni! Torej...
2 sporočila
melissa
Pozdravljeni, odpiranje se zgodi na ravni ohišja. Za odpiranje morate precej močno potegniti, pri tem pa dobro držite beli nastavek s prsti.
Lep dan!
Melissa iz Zoomalia
Lep dan!
Melissa iz Zoomalia