Študentski projekt - anketa za vas

Brez odziva
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Luane
2 sporočila
luane fr
Pozdravljeni vsi ljubitelji plazilcev, Predstavljam se, ime mi je Luane, stara sem 19 let in že od malih nog strastna ljubiteljica plazilcev. V zadnjih letih opažam, da se število lastnikov plazilcev povečuje. Opazila sem, da se veliko ljudi srečuje s težavami pri skrbi za svoje plazilce, iz te opazke sem se odločila ustvariti svoj projekt. Obračam se na vas, ker bi potrebovala, da čim več vas odgovori na mojo anketo. Če bi jo prav tako lahko delili med vaše bližnje, bi bilo super! Povezava — https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd9mkQapYEPa77pLIyKikj2rB7dvmGbixiLDC_ltGDXb3YHWA/viewform?fbclid=PAAaayU4BzRbidFIkygRREv0lT_j5HYtY4vvwMFsGnsGIbgSQC19EB_4B8BO4 Na voljo sem, če imate kakršna koli vprašanja ali kaj drugega, z veseljem bom odgovorila :)

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo