Vprašanja, razprave o izdelkih Prevozni voziček za pse ali mačke ZOLIA IVY črne in sive barve

21 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Olivia
1 sporočila
olivia fr
Pozdravljeni, je ta voziček dovolj velik za 2 mački?
Sabrina
1 sporočila
sabrina fr
Moj maček tehta 6kg in meri skoraj 1m v dolžino in se počuti dobro, torej bi morala noter stati dva majhna mačka.
Eliane
1 sporočila
eliane fr
Pozdravljeni, nekdo se je že spraševal, za kaj služi nekakšna dolga sponka, saj sem pravkar prejel voziček in tudi sam se sprašujem, za kaj se uporablja, iskal sem, ampak ni priloženih navodil s pojasnilom o tem. Ali mi lahko pomagate ugotoviti, kako se to uporablja. Hvala za hiter odgovor.
Jocelyne
1 sporočila
jocelyne fr
Za kaj služi kovinska sponka na strani torbe
Johanna
2 sporočila
johanna fr
Pozdravljeni, gre za preprečevanje, da se prednji del ne prepogne sam vase. Na sprednji strani torbe je ježek na levi strani horizontalnega traku. To je loputa za vstavljanje "sponke" v trak.
Sylvie
1 sporočila
sylvie fr
Ne vem, čemu služi ta dolga sponka. Izdelek sem vrnil.
Alain
1 sporočila
alain fr
Ob dostavi je bila kovinska palica, podobna zelo dolgemu spenjaču, katere uporabe nismo razumeli.... Hvala, da nam osvetlite njeno uporabo. Lep pozdrav.
Ilona
1 sporočila
ilona fr
Prejel sem enako torbo včeraj in imel sem isto vprašanje glede kovinske palice, ni priročnika
Johanna
2 sporočila
johanna fr
Pozdravljeni, to je za preprečevanje prepogibanja sprednjega dela. Na sprednji strani torbe je ježek na levi strani vodoravnega traku. To je odprtina za vstavljanje "sponke" v trak.
Gaillard
1 sporočila
gaillard fr
Nosila sem ga spredaj, vendar ni najbolj praktičen, ker naramnice spolzijo. Drugače pa palica ni moteča. Imam vitko mačko, ki tehta 7 kilogramov. Edina pomanjkljivost, ki jo opažam, je, da se nahrbtnik preveč premika, ko ga nosim na hrbtu ali spredaj. Prav tako bi si želela sistem za pritrditev trakov, ko se uporablja kot kovček. Kljub temu sem zadovoljna s tem nakupom.
solene
11 sporočila
solene fr
Pozdravljeni, ali ga lahko nosimo spredaj in ne na hrbtu?, ali palice, ki prihajajo, ne povzročajo bolečin v hrbtu? Hvala za vaš odgovor
Dominique
3 sporočila
dominique fr
Poskusil sem ga nositi spredaj, mogoče je, vendar je udobje odvisno od teže živali.
Dominique
3 sporočila
dominique fr
Na to res ne morem odgovoriti, ker sem jo nosila na puhovki in ne na majici. Na puhovki me ni motila.
Cecilia
1 sporočila
cecilia fr
Pozdravljeni, da, lahko ga nosite spredaj, kar je pravzaprav bolj praktično kot funkcija vozička.
Elisabeth
1 sporočila
elisabeth fr
še ga nisem uporabil!
Anne-Marie
1 sporočila
anne-marie fr
Ne vem, uporabljam ga kot voziček, kar je dobro, saj ne obremenjuje rok. Nisem navajen nositi nahrbtnikov.
christina
1 sporočila
christina fr
težko prenašati, zelo razočarana nad tem izdelkom. Poleg tega, če ga želimo vleči kot kovček, se ročaj ne raztegne dovolj, zato se moramo skloniti, in ni zelo velik. VELIKO RAZOČARANJE MED OGLAŠEVANJEM IN RESNIČNOSTJO
solene
11 sporočila
solene fr
Živjo, ali lahko odstranimo zgornji ročaj in palice na hrbtu? Hvala za vaš odgovor.
Dominique
3 sporočila
dominique fr
Pozdravljeni, odstranitev ročaja in palic se mi ne zdi mogoča, saj gre za torbo na kolesih hkrati pa tudi za nahrbtnik, kar ji daje praktično vrednost, ko potujete s kovčkom.
Geraldine
1 sporočila
geraldine fr
Imam francoskega buldoga, je lahko prilagojen tej velikosti?
HELENE
1 sporočila
helene fr
Malce prav po mojem mnenju, vzemite večjo številko. Je dober za mojega siamskega mačka, samca, ki tehta 5,5 kg, vendar ne bi smel biti večji.
Joséphine
1 sporočila
joséphine fr
Da, strinjam se, da je za psa, da se počuti udobno, 5 do 6 kg največ.

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo