Vprašanja, razprave o izdelkih

3 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Camila
1 sporočila
camila fr
Pozdravljeni, kakšna je teža te transportne torbe (prazne)? Hvala vnaprej
nicolle
2 sporočila
nicolle fr
teža 1kg 400
Susana
1 sporočila
susana fr
Teža 1 kg 400-500 z naramnim trakom.
nicolle
2 sporočila
nicolle fr
1kg400 sem ga stehtal in ga uporabil, je zelo praktičen tako za mojega mačka, ki lahko vidi, kaj se dogaja zunaj, ker ima dodane rešetke, kot za mene s svojim trakom za nošenje na rami, kar je zelo praktično zaradi moje invalidnosti. Ima pa tudi ročaj. Super izdelek.

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo