Vprašanja, razprave o izdelkih Torba za prevoz Divina s kartico za identifikacijo in naramnim trakom

13 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
joël
1 sporočila
joël fr
transport Divina ref 50784 pozdravljeni, ali je torba homologirana za prevoz v letalski kabini? Kakšne so mere torbe? Lep pozdrav
Christelle
5 sporočila
christelle fr
Dober dan, sprejet na Air Corsica, potovanje septembra lani.
Francoise
2 sporočila
francoise fr
Pozdravljeni,

Ali je potovalna torba Divina ref 50784 resnično namenjena za psa do 15 kg in so njene dimenzije res 50x27x30, ker na dnu strani izdelka piše 50x30x20?

Ali lahko ob prihodu zložimo torbo in tudi trdno dno? Moj pes tehta 12 kg.

Hvala, lep pozdrav
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, ta torba bo primerna za vašega psa s težo 12 kg. Ko je zložena, bo imela velikost trdega dna. Ta torba je trenutno na voljo v dveh velikostih: 50x28x v30cm in 40x26x v20cm.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Kathleen
1 sporočila
kathleen fr
Pozdravljeni, lahko mi prosim poveste težo torbe? Hvala.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Ta torba tehta približno 1000g.
Lepo pozdravljeni,
Ekipa Zoomalia
Christine
1 sporočila
christine fr
Pozdravljeni, moja psička je malo daljša kot Jack Russel ter tehta 9,2 kg. Bi ji ta torba ustrezala? Hvala za vaš odgovor. Lep dan.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, če je vaša psička malo večja kot Jack Russel, bi ta torba morala ustrezati.

Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Christelle
1 sporočila
christelle fr
Pozdravljeni, kolikšna je teža prazne torbe?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Ta torba tehta 1,150 kg. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Nathalie
1 sporočila
nathalie fr
Pozdravljeni,

želim kupiti ta nahrbtnik za moja 2 čivava, ki trenutno tehtata 3 kg vsak. Ali je to dovolj? Ali potrebujem večjo velikost?

Hvala in lep dan.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, ta torba se zdi primerna. Lep pozdrav, ekipa Zoomalia
Heloise
1 sporočila
heloise fr
Pozdravljeni, Ali je v notranjosti torbe kavelj za pritrditev psa? Hvala za vaš odgovor.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Opremljen je z majhnim paščkom, ki se pritrdi na ovratnico ali oprsnico vašega hišnega ljubljenčka in prepreči, da bi pobegnil.
Lep pozdrav,
Virginie iz Zoomalie

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo