Vprašanja, razprave o izdelkih TONIVET LAB Arti Confort Médium in Maxi za Psa

80% stranke

priporočam ta izdelek

2 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Maryline
1 sporočila
maryline fr
Moj pes je star 12 mesecev in je bil operiran zaradi displazije na obeh komolcih. Ali naj začne uživati prehrano za odrasle pse?
PATRICE
1 sporočila
patrice fr
Pozdravljeni, pri 12 mesecih lahko preidete na ponudbo za odrasle.
Morgane
2 sporočila
morgane fr
Pozdravljeni, nisem veterinar, vendar to verjetno je odvisno od pasme. Če gre za "velikansko" pasmo psa, ki se dolgo razvija, rast traja do 24 mesecev, zato se mi zdi hrana za odrasle prezgodnja... Če gre za drugo pasmo psa, pa hrana za odrasle ustreza.

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo