Vprašanja, razprave o izdelkih TONIVET Adult Medium za pse srednje velikosti
3 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
natacha
Vreča 15 kg nima zapiranja, vendar jo postavim v smetnjak, ki služi izključno kot posoda za brikete, in briketi ostanejo sveži.
1 sporočila
pirola
Ali ima paket zapiranje? ker je moja psička občutljiva na oksidacijo briketov, je nujno, da se dobro ohranjajo :)
1 sporočila
emilie
Pozdravljeni, ne, paket nima zadrge, ker je vrečka iz papirja ... vendar z velikansko plastično sponko, posebej za pakete briketov, se zelo dobro ohranijo ...
7 sporočila
dellembach
Ni potrebe po banki, preden dobite kredit, s ugodnimi pogoji. Potrebujete financiranje za vašo hišo, za vaše posle, za nakup avtomobila, za nakup motornega kolesa, za vaše osebne potrebe, brez dvoma. Nominalna obrestna mera 1,2 % ne glede na znesek. Ponudba je resna in to lahko ugotovite skozi naš postopek, ki je zakoniti postopek odobritve. Zahtevam le overjeno pisno potrdilo o dolgu in nekaj dokumentov. Ponudba je resna in to lahko ugotovite skozi naš postopek, ki je zakoniti postopek odobritve. Kontaktirajte nas izključno po E-pošti: Ps: Pustite mi sporočilo, v primeru odsotnosti.