Vprašanja, razprave o izdelkih Stekleni terarij za tropsko klimo Exo Terra - 90x45x90 cm
44 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
2 sporočila
floriane
Pozdravljeni, ali je mogoče naročiti ta terarij, da izkoristite ponudbo za dobrodošlico in ga nato prevzamete v trgovini? Če je to mogoče, kako naj to storim? Hvala vnaprej
274 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,Na spletnem mestu ni mogoče naročiti in prevzeti artikla v trgovini. Vabim vas, da se obrnete na najbližjo trgovino, obstajajo tudi ponudbe za dobrodošlico. Ostajam vam na voljo in vam želim lep dan.Coralie iz Zoomalia
2 sporočila
floriane
Najlepša hvala za vaš odgovor. Poklical bom trgovino. Lep dan.
1 sporočila
julien
Pozdravljeni,
Rad bi kupil terarij exo terra 90*45*90, vendar bi rad vedel, ali so te mere zunanje dimenzije ali notranje? Če ne, kakšne so notranje mere? Kakšna je velikost obeh vrat?
Hvala
Rad bi kupil terarij exo terra 90*45*90, vendar bi rad vedel, ali so te mere zunanje dimenzije ali notranje? Če ne, kakšne so notranje mere? Kakšna je velikost obeh vrat?
Hvala
1 sporočila
bruno
Pozdravljeni vsi, rad bi vedel, kje bi lahko našel ozadje za ta terarij, saj je originalno poškodovano. Hvala za vaše odgovore
1 sporočila
damien
Pozdravljeni, zanimalo me je, ali bi bila ta terarij primerna za 3 mladoletne koruzne kače? Hvala.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Ta terarij bo začasno primeren, vendar bo premajhen, ko bodo vaše kače dosegle odraslo dobo.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Ta terarij bo začasno primeren, vendar bo premajhen, ko bodo vaše kače dosegle odraslo dobo.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
isabelle
Pozdravljeni, iščem terarij, ki bo predvsem potreboval delovati kot "akvarij" na svojem spodnjem delu. Je ta model terarija dovolj vodotesen, da sprejme vodo do višine rešetk vrat? Kolikšna višina vode približno lahko sprejme?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Dno terarija je vodotesno. Višina stekla je 11 cm, zato ne pozabite pustiti dovoljšnje robne rezerve, da ne bo prelilo.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Dno terarija je vodotesno. Višina stekla je 11 cm, zato ne pozabite pustiti dovoljšnje robne rezerve, da ne bo prelilo.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
3 sporočila
alicia
Pozdravljeni, zanimalo bi me, ali je balast priložen pri terariju?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, balast ni priložen terariju. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
manuel
Pozdravljeni, gre res za terarij dolžine 90 cm, globine 45 cm in višine 90 cm? Hvala za vaš odgovor! :)
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, ja, to so prav te mere. Lepo pozdravljeni, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
yoan
Dober dan, do kdaj velja akcija za terarij, hvala?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ta promocija velja do razprodaje zalog pri našem dobavitelju.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
5 sporočila
catherine
Pozdravljeni, ali je ta terarij dovolj velik, da v njem lahko živi ena vodna agama? Če ne, katera velikost bi bila primerna?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Za enega mladega osebka vam priporočamo terarij velikosti 50*50*80 (D*Š*V)
Za enega sub-odraslega osebka vam priporočamo terarij velikosti 70*70*100 (D*Š*V)
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Za enega mladega osebka vam priporočamo terarij velikosti 50*50*80 (D*Š*V)
Za enega sub-odraslega osebka vam priporočamo terarij velikosti 70*70*100 (D*Š*V)
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
2 sporočila
bruno
Pozdravljeni, ravno sem naročil terarij XL 90x45x90, lahko dobim težo! Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ta terarij tehta približno 50 kg. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
3 sporočila
warren
Pozdravljeni, želel bi vedeti, ali bi ta terarij bil primeren za kraljevega pitona dolžine približno 80 cm, upoštevajoč, da bi terarij želel obdržati tudi, ko doseže maksimalno velikost. Kaj mi svetujete? Hvala vnaprej za vaš odgovor.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Kraljevi piton, ki je samo delno drevesni, bo bolj primeren za terarij, kot je ta: Terarij 116: https://www.zoomalia.com/animalerie/terrarium-gris-aluminium-118x45x60-p-5877.html
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
leslie
Pozdravljeni, ali bi bil ta terarij primeren za par kameleona?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, ta terarij se zdi primeren.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
aline
Pozdravljeni, rad bi naredil orhidejarij in me zanima, če imate galerijo, ki bi ustrezala neonkam T8 ali T5? Opazil sem galerijo, vendar je trenutno razprodana.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, svetujemo vam lahko to balastno enoto: 2718 GLOMAT 2x30W: https://www.zoomalia.com/animalerie/systeme-d-eclairage-glomat-t8-2-tubes-p-944-c-125.html Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
8 sporočila
véronique
Pozdravljeni, zanimalo bi me, ali bi ta terarij bil primeren za odraslega vodnega zmaja, če ne, kaj mi priporočate? Hvala vnaprej za vaš odgovor.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, ta terarij se zdi primeren za vašo plazilko.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
françois
Pozdravljeni,
Želel bi izvedeti največjo višino dela "substrat" (to je razdalja med tlemi terarija in sprednjo ventilacijo)?
Lep pozdrav,
Zadovoljna stranka
Želel bi izvedeti največjo višino dela "substrat" (to je razdalja med tlemi terarija in sprednjo ventilacijo)?
Lep pozdrav,
Zadovoljna stranka
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Vrata se nahajajo 15 cm od spodnjega dela terarija. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
3 sporočila
32053
Pozdravljeni, ali je ta terarij prodajan skupaj s svetlobno galerijo na vrhu? Z ali brez neona? Če neon ni priložen, katero vrsto naj izberem? Lep pozdrav
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Svetujemo vam, da si ogledate to galerijo: https://www.zoomalia.com/animalerie/galerie-dual-top-t8-double-halogene-p-570.html
Na ustreznem izdelčnem listu najdete vse potrebne informacije (vrsta žarnice, neonke itd).
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Svetujemo vam, da si ogledate to galerijo: https://www.zoomalia.com/animalerie/galerie-dual-top-t8-double-halogene-p-570.html
Na ustreznem izdelčnem listu najdete vse potrebne informacije (vrsta žarnice, neonke itd).
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
3 sporočila
32053
Pozdravljeni, želel bi namestiti par Rhacodactylus ciliatus v ta terarij. Kaj točno bi potreboval za pravilno opremo, ob tem pa bi rad v terarij namestil slap z učinkom vlažilnika in orhidejo, papirosem? Vesel bom
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Potrebujete galerijo razsvetljave in ustrezno razsvetljavo, substrat, skrivališča in predvsem hrano.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Potrebujete galerijo razsvetljave in ustrezno razsvetljavo, substrat, skrivališča in predvsem hrano.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
2 sporočila
eric
Pozdravljeni,
rad bi izvedel, koliko vreč peska bi potreboval, pa tudi vso opremo, kot so grelne podloge, žarnice ali neonske luči in grelne žarnice.
Lep pozdrav, Eric
rad bi izvedel, koliko vreč peska bi potreboval, pa tudi vso opremo, kot so grelne podloge, žarnice ali neonske luči in grelne žarnice.
Lep pozdrav, Eric
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Ne povejte mi, za katero žival gre. Zdi se mi, da gre za pogono.
Vse potrebne informacije o terarijih za pogone najdete na povezavi, ki vam jo pošiljam.
https://www.pogona-vitticeps.net/
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia.
Ne povejte mi, za katero žival gre. Zdi se mi, da gre za pogono.
Vse potrebne informacije o terarijih za pogone najdete na povezavi, ki vam jo pošiljam.
https://www.pogona-vitticeps.net/
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia.
2 sporočila
eric
Pozdravljeni, rad bi vedel, ali lahko imam pogona henrylawsoni,
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Dimenzije tega terarija so primerne za pogono.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia.
Dimenzije tega terarija so primerne za pogono.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia.
1 sporočila
axel
Pozdravljeni, rad bi vedel, ali ta terarij lahko sprejme physignathusa.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,Ta možnost je sprejemljiva, če gre za mladiča, vendar boste morali kasneje narediti spremembe, saj lahko Physignatus cocincinus pri samčkih v odrasli dobi doseže dolžino do 90 cm.Lep pozdrav,Ekipa Zoomalia
1 sporočila
matthieu
živjo, rad bi vedel, koliko tehta približno terarij z vsemi dodatki (svetilke, dekoracija itd.). Predvsem me zanima, če tehta manj kot 40 kg. Hvala.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,Vse je odvisno od količine peska in dekoracij, ki jih postavite vanj. Prazni terarij tehta približno od 20 do 25 kg.Lep pozdrav,Ekipa Zoomalia
1 sporočila
beatrice
za prevoz tera, kako so poslani, hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, terariji so poslani na paletah in zaščiteni v zabojih. Lep pozdrav, Frédéric
1 sporočila
gaetan
Pozdravljeni, rad bi izvedel, ali je črn podstavek na vrhu terarija, namenjen za namestitev grelnih žarnic, prodan skupaj s terarijem?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
ne, gre za razsvetljavo Exo-Terra, ki ni prodana skupaj s terarijem.
Lep pozdrav,
Ekipa Zooomalia
ne, gre za razsvetljavo Exo-Terra, ki ni prodana skupaj s terarijem.
Lep pozdrav,
Ekipa Zooomalia