Vprašanja, razprave o izdelkih Rampa za dostop Solvit teleskopska
3 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
jerome
Katero rampo priporočate za devetletnega bernskega planšarskega psa z artritisom, da lahko vstopi v prtljažnik avtomobila Dacia Duster? Hvala.
1 sporočila
eve
Teleskopska rampa Solvit je odlična! Uporabljam jo že več let za Léonberga, ki tehta 55 kg. Rampa je zelo stabilna, protizdrsna, široka in dovolj dolga. Samo omeniti je treba, da je malce težka in da morate imeti v svojem vozilu dovolj prostora za prevoz (zavzame celoten zadnji sedežni prostor vozila). Zelo dober nakup!
1 sporočila
bénédicte
Dober večer, ta teleskopska rampa je primerna tudi za večje in težje pse. Z njo sem zelo zadovoljna, čeprav je zame malo težka za rokovanje. Lep pozdrav
1 sporočila
claire
Kupil sem to teleskopsko rampo za svojega nemškega ovčarja, ki tehta 42 kg in ima artrozo. Nemogoče mi je bilo pomagati mu pri vstopanju in izstopanju iz mojega Dusterja. Ta rampa nam je pomagala pri vseh skupnih potovanjih. Res je malo težka, vendar zelo zanesljiva in hitro nepogrešljiva, da lahko naš Loulou spet uživa v vožnji z avtomobilom kot prej.