težava z vodno želvo pri anusu

1 odgovor
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
juliane
1 sporočila
juliane fr

Moja vodna želva je stara deset let, pravkar sem opazil, da ji iz anusa štrli svetlo roza oblika. Sploh ne vem, kaj bi to lahko bilo, saj tega še nikoli prej nisem videl. Mislim, da jo to moti, ker to obliko praska s svojimi zadnjimi nogami. Ali mi lahko kdo pojasni??? hvala

Sébastien
3 sporočila
sébastien fr

Pozdravljeni,

Upam, da se je vaša težava od 11. novembra že rešila, vendar lahko to koristi tudi drugim. Opisano zveni kot prolaps kloake, torej del debelega črevesa, ki štrli navzven. Lahko je posledica zaprtja ali obstrukcije, ki jo žival skuša odstraniti.

Ena izmed rešitev za ublažitev tega je, da postavite želvo v posodo z mlačno sladkano vodo, 10 do 15 minut, kar ponavljate, dokler prolaps ne izgine.

Lepo pozdravljeni

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo