Vprašanja, razprave o izdelkih TASTE OF THE WILD PUPPY High Prairie z Bizonom & Jelenom Brez Žitaric za mladičke
100% stranke
priporočam ta izdelek
14 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
enzo
Pozdravljeni, imam majhnega staffija, starega 3 mesece, čez nekaj dni bo 4 mesece, trenutno tehta 9 kg in 200 gramov. Zanima me, ali se lahko zanesemo na količine, napisane na pakiranju Taste of The Wild Puppy? Navedene porcije se mi zdijo precej velike, morda se motim, ampak rad bi vedel, kakšne količine so priporočene, če se ne smemo zanesti na pakiranje. In če ima kdo povezavo ali tabelo s količinami, bi bil hvaležen.
1 sporočila
anthony
Pozdravljeni, kakšno količino bi moral dati mojemu amstaffu, star 3 mesece, ki tehta med 6 in 7 kilogrami, hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Dnevni obrok za vašega mladička bo približno 200/250g. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
remi
Pozdravljeni, kakšna je dnevna količina hrane za 4-mesečno in pol samico rottweilerja, ki tehta 19 kg... Od jutra naprej iščem informacije in najdem različne podatke, na pakiranju piše, da je priporočena količina med 400 in 500 g, ali ni to malo preveč??? Hvala za vašo pomoč.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Dnevna količina hrane za vašega mladička rottweilerja, ki tehta 19 kg, je približno 500 g na dan do 5. meseca starosti. Razdeljeno na dva obroka, to znese 250 g na obrok. Od 5. meseca starosti lahko postopoma zmanjšujete to količino, dokler ne preidete na hrano za odrasle pse okoli starosti 12 ali 15 mesecev. Priporočila proizvajalcev so podana za orientacijo. Glede na aktivnost in fiziologijo posamezne živali so potrebe lahko različne, zato ne oklevajte prilagoditi količine hrane, če menite, da je to potrebno. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
andréa
Ali so te briketi primerni za mojega 6 mesecev starega kastriranega mladička?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ta hrana je popolnoma primerna za vašega 6 mesecev starega steriliziranega mladička. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
2 sporočila
benjamin
Pozdravljeni, ali bi vreča hrane zadostovala za en mesec za šestmesečnega mladiča, ki tehta okoli 23 kg? Mogoče bi bila primerna linija hrane Maxima, tako da bi lahko kupil dve ali celo tri vreče.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, za vašega mladička boste morali na mesec računati približno eno in pol vrečo.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
11 sporočila
solene
Pozdravljeni, za dva mesece starega nemškega ptičarja, kako količino briketov mu moram dati na dan? Hvala za vaš odgovor.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Za psa starega 2 meseca z težo med 1,5 in 2,5 kg potrebuje med 100 in 130 g.
Za psa starega 2 meseca z težo med 2,5 in 5 kg potrebuje med 130 in 225 g.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Za psa starega 2 meseca z težo med 1,5 in 2,5 kg potrebuje med 100 in 130 g.
Za psa starega 2 meseca z težo med 2,5 in 5 kg potrebuje med 130 in 225 g.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
luis
Pozdravljeni! Imam štirimesečnega Rodézijskega grebenarja, ki tehta 25 kg. Vsak dan ima fizične aktivnosti. Kakšna je dnevna količina hrane? Hvala za podporo, Luis Sztorch
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, dnevni obrok za vašega mladička znaša 650g, po potrebi prilagodite.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
2 sporočila
cedric
Pozdravljeni, kakšno količino bi moral dati dva in pol mesečnemu psičku, samički stafordskega terierja? Hvala za vaš odgovor.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, količine so podane zgolj kot smernice. Vaša žival bo morda potrebovala več ali manj hrane, da ohrani idealno telesno težo. Količino hrane bo torej potrebno prilagoditi vašemu ljubljenčku. Za vašo 2,5 mesecev staro psičko pasme Stafie vam svetujemo porcijo od 150g do 200g. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia