Vprašanja, razprave o izdelkih TASTE OF THE WILD Pacific Stream s lososom brez žitaric za psa
7 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
2 sporočila
ingrid
Pozdravljeni. Od 2. meseca starosti mojega mladička shih tzu/ coton de tulear uporabljam pasjo hrano Taste of the Wild Puppy s lososom. Danes je stara 11 mesecev, tehta 5,5 kg. Ali bi moral zamenjati hrano? Katero hrano mi priporočate? Želim nadaljevati z linijo brez žitaric. Hvala.
1 sporočila
eric
No, nadaljujte z natančno isto stvarjo, s Taste of the wild Losos za odrasle pse = brez napisu Puppy na embalaži (kar pomeni za mladičke). Moj nasvet: izmenjujte med bizonom-jelenom in lososom. Lahko čakate do njegovega prvega rojstnega dne, preden preklopite med obema. Tudi do 14 mesecev ni nič hudega. Vendar bodo briketi nekoliko večji, zato je priporočljivo, da jih pred predstavitvijo psu rahlo navlažite, da se izognete draženju.
Lep pozdrav,
Eric
Lep pozdrav,
Eric
1 sporočila
sylvie
Priporočam odraslo hrano z okusom lososa, moja 3-letna borderka je imela težave z mehkim blatom, ko sem uporabljala drugo znamko, ko je imela 1 leto, s to hrano je vse v redu. Če vse dobro poteka s to znamko za vašega psa, nadaljujte z odraslo verzijo.
1 sporočila
thomas
Pozdravljeni, Da, preprosto nadaljujte s pasjimi briketi za odrasle. Imam 2 psa in z njima zelo dobre rezultate.
4 sporočila
mickael
Pozdravljeni,
Ali ne izdelujete istih briketov tudi za mladičke (PUPPY)? Zahvaljujem se vam, Lep pozdrav
Ali ne izdelujete istih briketov tudi za mladičke (PUPPY)? Zahvaljujem se vam, Lep pozdrav
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, pasji briketi Taste Of The Wild Puppy so na voljo, vendar ne obstajajo za občutljive mladičke. https://www.zoomalia.com/animalerie/taste-of-the-wild-high-prairies-puppy-pour-chiots-p-13090.html Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
7 sporočila
céline
Pozdravljeni, imam malo neumno vprašanje za vas, trenutno imate ponudbo za 109 € za te brikete, pri čemer dobite merilni kozarec zraven, ampak če sem prav razumel(a), v tem kompletu dobite res 2 vreči briketov po 13 kilogramov + merilni kozarec je vključen, ali je to pravilno??Lep pozdravCéline
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, res gre za dva nakupa torb, merilni kozarec. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia