Vprašanja, razprave o izdelkih Nosilec UV reflektorske svetilke iz aluminija za terarij Exo Terra
100% stranke
priporočam ta izdelek
21 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
frédéric
Pozdravljeni, ali je light dome z 14 cm premerom kompatibilen z žarnico E27? Se priklopi neposredno na električno omrežje ali ga je potrebno priključiti na predstikalno napravo?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Svetlobni pokrov ima vtič E27. Priključi se lahko samo na omrežje.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
paul
Pozdravljeni,
Zanima me, ali obloga iz aluminija ne poveča nevarnosti za obremenjevanje želv z UV žarki (s povečanjem sevanja)? In ali je potrebno preiti na žarnico z 13W ali ostati na 26W (za majhno območje velikosti 25x10)? Hvala
Zanima me, ali obloga iz aluminija ne poveča nevarnosti za obremenjevanje želv z UV žarki (s povečanjem sevanja)? In ali je potrebno preiti na žarnico z 13W ali ostati na 26W (za majhno območje velikosti 25x10)? Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, 13W je dovolj za majhno območje. Lepo pozdravljeni, Ekipa Zoomalia
18 sporočila
oria
Pozdravljeni, koliko vatov (za infrardečo žarnico heat glo exo terra) mi priporočate s tem nosilcem, če je temperatura prostora 19-21°C za terarij višine 30 cm? Hvala vnaprej.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, to je odvisno od želene temperature, ki jo želite doseči, žal pa vam brez tega podatka ne moremo podati odgovora.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
3 sporočila
warren
Pozdravljeni! Rad bi vedel, če bi ena sama svetilka zadostovala za terarij velikosti 90/45/60 (exoterra)? In katero žarnico mi priporočate za kraljevega pitona (Python regius)? Hvala vam vnaprej.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ena žarnica je povsem dovolj. Za pridobitev točke vročine od 27-28°C, potrebujete žarnico DAYLIGHT BASKING SPOT 100W (ref 2026) ali HALOGEN BASKING SPOT 75W (temperatura na točki vročine in 50cm globine: okoli 30°C). Vse je odvisno od sobne temperature prostora. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
5 sporočila
claudine
Ali bi ta kupola ustrezala vaši UV žarnici za 37 evrov, hvala, to je za mojo iguano.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Vse je odvisno od žarnice, ki jo želite uporabiti. Uporabite lahko žarnice znamke Exo terra. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
estelle
Pozdravljeni, ali lahko ta nosilec (14 ali 18 cm) prenese keramično grelno žarnico moči 100W ali 150W? Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, za Light Dome PODPORA ZA SVETILKO EXO TERRA 14CM je potrebna žarnica do 75W. Za Light Dome PODPORA ZA SVETILKO EXO TERRA 18CM MAX 150W pa potrebujete žarnico do 125W maksimalno. Lep pozdrav, Christelle iz Zoomalie
1 sporočila
coralie
Ali je to podnožje primerno za solar glo žarnico vse v enem z 125w? Lep pozdrav
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Da, ta bi moral biti primeren. Vendar bo potrebno vzeti žarnico največ 125W. Lep pozdrav, Christelle iz Zoomalie
1 sporočila
clément
Pozdravljeni, ali je ta nosilec združljiv z žarnico sun glo r20 50w in katero velikost naj izberem, 14 cm ali 18 cm? hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ta podloga je združljiva, lahko izberete želeno velikost glede na velikost, ki jo imate v svojem terariju. Lep pozdrav, Sandy iz Zoomalia
4 sporočila
savannah
Pozdravljeni, ali je ta nosilec združljiv z žarnico Repti Glow 5.0, ki meri 14,5 cm? Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, ta izdelek je res primeren za ta nosilec.
Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalia
Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalia
1 sporočila
savannah
Pozdravljeni, zanima me, ali žarnica z referenco: 2057 Žarnica Repti Glo 5.0 E27 26W, ustreza temu nosilcu, saj je zelo dolga in ne ustreza nosilcu svetilke s sponko Glow Light Medium Maxi, hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Da, ta nosilec je posebej zasnovan za kompaktne fluorescenčne žarnice.
Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalia
Da, ta nosilec je posebej zasnovan za kompaktne fluorescenčne žarnice.
Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalia
1 sporočila
sylvain
Živjo, rad bi vedel, ali lahko v terarij dolžine 1 meter namestim svetlobni kupol namesto neonske luči.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, lahko ga uporabite v vašem terariju. Lep pozdrav, Sandy iz Zoomalie