Vprašanja, razprave o izdelkih Klešče za striženje krempljev pri psih in mačkah
11 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
71 sporočila
anne
Pozdravljeni. Ali je blažilnik tisti majhen premični del, predvidevam? Kako naj bi ga uporabili?
2 sporočila
karine
Zdi se, da je, vendar je ta opora zelo gibljiva, morda jo je potrebno zategniti. Kakorkoli že, meni ni uspelo je uporabiti, moj pes se preveč premika, ne morem hkrati držati tudi opore.
2 sporočila
morgane
Pozdravljeni, ali je ta izdelek primeren za striženje nohtov papig? Lep pozdrav.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, ta izdelek je primeren za vse vrste krempljev. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
léa
Pozdravljeni, imam nemško dogo, menite, da bi bil ta kremplje rezalec dovolj velik in robusten za kremplje mojega psa? Želim vam prijeten večer, Léa
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, priporočamo vam ta model, ki bo bolj primeren (referenca 38194). https://www.zoomalia.com/animalerie/coupe-ongles-p-13598.html Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
3 sporočila
céline
Pozdravljeni, ali je ta škarje za krajšanje krempljev primerne za zajca?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, ta model je bolj namenjen psom. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
marie
Pozdravljeni,
Ali se lahko ta strižnik krempljev uporablja za trimesečnega mladička francoskega buldoga?
Hvala.
Ali se lahko ta strižnik krempljev uporablja za trimesečnega mladička francoskega buldoga?
Hvala.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Res je, ta nož za striženje krempljev bi bil primeren za vašo žival.
Lep pozdrav,
Madeline iz Zoomalia
Res je, ta nož za striženje krempljev bi bil primeren za vašo žival.
Lep pozdrav,
Madeline iz Zoomalia
1 sporočila
carole
Ali je ta klešče za nohte mogoče uporabljati za yorkshire? Hvala.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, ta kremplje rezalec se zdi prevelik za vašega psa.
Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalia
Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalia