Vprašanja, razprave o izdelkih Stopnice za psa Stooly Zolia Ortopedska
9 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
myriam
dobro prilagojena velikosti mojega starega beagla, toda za zdaj ima težave s privajanjem na ta nov predmet! Moram jo spodbujati in začeti proces z njo, da si upa uporabljati in znova osvojiti svoj priljubljeni kavč, ki ga je zapustila po dveh bolečih artritičnih epizodah.
1 sporočila
nathalie
Imam 2 bichona, stopnice niso dovolj široke za mojega 15-letnega bichona, kupil sem mu jih zaradi njega, za drugega je bolje, ampak mislim, da bi morala biti prva stopnica širša!
3 sporočila
patricia
Po moje, prestrmo stopnišče, preozke stopnice za mojega pritlikavega pinča, ne priporočam, če koga zanima = naprodaj novo za 25€
1 sporočila
cécile
Pozdravljeni Patricia,
če imate še vedno stopnišče in ste pripravljeni ga prodati, sem zainteresirana.
Hvala
Cécile
če imate še vedno stopnišče in ste pripravljeni ga prodati, sem zainteresirana.
Hvala
Cécile
2 sporočila
aurelia
Ta stopnišče je odlično za mojo yorkshire terierko, ves čas ga uporablja, res super, vendar za večje pse, ki niso pretežki!
1 sporočila
vanessa
Pozdravljeni, kakšna je največja teža psa?
9 sporočila
alexia
Nimam pojma, vendar moja psa težka 16 in 14 kilogramov dobro zdržita na tem.
1 sporočila
fanny
Maksimalna teža je 30 kg
1 sporočila
reine
Z moje strani je 30 kg. Pozor, velik pes, stopnice niso dovolj široke. Imam dalmatinca, ki se boji stopnic, ker nima dovolj prostora zase, poleg tega predlagam, da pod stopnice postavite nedrsečo podlogo, saj drsi po balatumu, ploščicah ... zelo lahke stopnice za velikega psa.
1 sporočila
sylvie
Jaz, moja dva buldoga težka 18 in 15 kg, se povzpneva! Menim pa, da so stopnice preozke za tako masivne pse.