Vprašanja, razprave o izdelkih Stopnice in notranja pasja uta iz lesa Zeppelin Zolia Orthopedic

6 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Roxane
1 sporočila
roxane fr
Pozdravljeni, Kakšna je največja teža za psa? Ni podatkov v podrobnostih. Hvala, Roxane
Sabine
4 sporočila
sabine fr
Dober dan, kakšna je SKUPNA TEŽA stopnic, prosim? Želim jih uporabiti za svoje dostavno vozilo in se bojim, da so pretežke. Hvala vam vnaprej! PS: da, ostale bodo v vozilu. Pravzaprav je to bivalna enota postavljena na pick-up in je prostora zelo malo (še en izziv poleg teže). Naklon je prestrm glede na razpoložljiv prostor (največja dolžina 80 cm). Idealno bi torej bilo imeti majhne, ozke (30 cm), lahke stopnice z višino 50-60 cm in - kar bi bilo najboljše za optimizacijo prostora - s shranjevalnim prostorom: bodisi niša ali prostor za shranjevanje pasje hrane. In potrebujem nekaj varnega za mojo staro psičko, ki tehta samo 2,5 kg in ne vidi več dobro. To je izjemno težko najti, zato bi ta model lahko bil zanimiv, vendar se bojim, da je pretežak glede na skupno dovoljeno težo (načrtujem potovanje po Franciji z mojimi živalimi in zato živim na cesti... in maksimalna teža je hitro dosežena)
Dorothee
5 sporočila
dorothee fr
Jaz imam dve psički, težki do 8,7 kg, ampak moj nečak, ki tehta 25 kg, se igra z njima.
jacqueline
3 sporočila
jacqueline fr
Mislim, da obstajajo bolje prilagojene rešitve za dostavno vozilo. Gre bolj za pripomoček, ki ga pustimo na mestu, vsaj če sem prav razumel vaše vprašanje?!
jacqueline
3 sporočila
jacqueline fr
Pozdravljeni, ravnokar sem se stehtal z napravo in brez nje: teža je približno 8 kg. Ampak ne razumem dobro vaše postavitve, ampak presoditi morate sami.
Sabine
4 sporočila
sabine fr
Najlepša hvala Jacqueline!!!! To je zelo lepo od vas. Lep večer.
jacqueline
3 sporočila
jacqueline fr
Z veseljem. Vedno sem pripravljena pomagati, ko gre za naše štirinožne prijatelje! Lep pozdrav, Jacqueline.

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo