Vprašanja, razprave o izdelkih

3 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
ludivine
2 sporočila
ludivine fr
Pozdravljeni, ali je primeren za dviganje v prtljažnik avtomobila? Moj švicarski ovčar bi ga res potreboval, hvala.
Franck
1 sporočila
franck fr
Pozdravljena Ludivine, mislim, da bi lahko "rešil situacijo", vendar ni namenjen za zunanjo uporabo ali za vstop v prtljažnik. Seveda se zloži in razpre, vendar ni dovolj visok za vstop v prtljažnik, kar bi lahko zmedlo vašega ovčarja, četudi je srednje velik pes. Na Zoomalia obstajajo rampe, ki so resnično namenjene za vstop v prtljažnik, osebno bi vam svetoval te izbire. Franck.
Pamela
1 sporočila
pamela fr
Pozdravljeni, morda bi rekel, da je bolj za notranjo uporabo … Je iz lesa in ima polarno prevleko, zato se lahko umaže. Jaz ga uporabljam v spalnici za majhnega psa, ki tehta 4 kg, da doseže posteljo z višino vzmetnice 65 cm. Upoštevajte, da je zadnja stopnica na višini 50 cm in ima 70 cm izteka. Struktura je lahka, rekel bi največ 10/15 kg za srednje velikega psa.
Nathalie
2 sporočila
nathalie fr
Pozdravljeni, uporabljam ga, da bi moj newfoundlandske pes vstopil v prtljažnik BMW serije 1. Malo sem se bala, da prevleka ne bo zdržala zaradi krempljev, ampak zdrži, in jo lahko enostavno očistiš, ko se posuši in skrtačiš. Prej sem imela rampo, ampak ji ni bila všeč, morda ni bila dovolj široka. Napaka je, da če postavi svojo taco na določeno mesto, stopnica pade, pogosto tista na vrhu. Razmišljam, da bi dodala podporo znotraj, da bi lahko vstopila skozi zadnja vrata na način rampe, ker je preveč raztegnjena previsoka.

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo