Vprašanja, razprave o izdelkih Spirulina za okrepitev imunskega sistema QUALITY SENS
7 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
mylene
Moj pes ima kronično ledvično odpoved, ali mu lahko dam spirulino?
1 sporočila
pascaline
Za kaj se uporablja merilna posoda do 8, če potrebujemo le 1 ali 2 za psa ali mačko? Poleg tega je nečitljiva, ko jo potopimo v izdelek, zato je nemogoče prebrati doziranje in vse se mi polije, ko jo brišem. Če prav razumem, je odmerjanje za psa med 1 in 10 kg 1 odmerek z oznako 2 na dan. Če je oznaka 1 enaka 0,5 g, potem je oznaka 2 enaka 1 g/dan? Poskusil bom najti enostavnejšo merilno žličko za doziranje. Hvala za vaš odgovor.
28 sporočila
sophie
Zakaj je merilna dozirna žlička označena do 8, če potrebujemo samo 1 ali 2 za psa ali mačko? Poleg tega, ko je potopljena v izdelek, ni več berljiva, zato je nemogoče prebrati doziranje in se umažem, ko jo obrišem. Če prav razumem doziranje za psa med 1 in 10 kg, je ena doza na 2. stopnji / dan. Če je 1. stopnja enaka 0,5 g, je 2. stopnja enaka 1 g / dan? Poskusila bom najti lažjo merilno žlico za odvzem. Hvala za vaš odgovor. Pozdravljeni, na primer za pse 25 kg je 3 odmerki po 2, kar ustreza 6 (zato je pomembno, da lestvica sega do 8). Za psa 14 kg sta 2 odmerka po 2, kar ustreza 4. V vašem primeru je pravilno en odmerek na 2. Lep pozdrav, Sophie iz Zoomalia
2 sporočila
monique
Pozdravljeni, kako razlagate razliko v odmerkih za pse ali mačke, ki jih daje Quality Sens? Ti so veliko večji od odmerkov, priporočenih ljudem s strani francoskih proizvajalcev spiruline (1 čajna žlička/dan). Hvala za vaš odgovor.
44 sporočila
sophie
Pozdravljeni, 1 oznaka je enaka 0,5 gramu. 1 čajna žlička je enaka 5 gramom, zato v nobenem primeru odmerjanje ni večje od priporočenega za ljudi. Lep pozdrav, Sophie iz Zoomalia
2 sporočila
alice
ŽIVJO, prosim, rad bi izvedel, od kod izvira ta izdelek. Hvala
3 sporočila
malika
Čad in Mehika, pakirano v Franciji
2 sporočila
alice
hvala vam malika, bojim se, da bi lahko bila preveč obremenjena s težkimi kovinami