Vprašanja, razprave o izdelkih SPECIFIC CDD-HY Food Allergy Management za občutljive odrasle pse
100% stranke
priporočam ta izdelek
7 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
corinne
Pozdravljeni, moram dati te brikete, tehta 5,690 in je stara 13 let, koliko ji moram dati, vedeti morate, da je starejša gospa. Hvala vnaprej
1 sporočila
martine
Veterinarski dermatolog, ki skrbi za mojo 8 let staro psičko Westie s težavami s kožo, mi je svetoval, naj ji dajem samo te brikete in nič drugega brez časovne omejitve.
2 sporočila
sandra
Nisem veterinar, ampak te brikete so po mojem mnenju bolj za prehranske alergije. Morda obstaja linija izdelkov za dermatološke težave.
1 sporočila
maurice
moj štiriletni francoski buldog, alergičen na govedino, mlečne izdelke in pršice (ima vse te alergije!!!), že leto in pol je na tej hrani za pse, po hudem vnetju blazinic, skupaj z zdravilom Neoral (hrano in zdravilo je predpisal veterinarski dermatolog), ki ga postopoma zmanjšujemo, in zdaj je zelo dobro.
1 sporočila
aurélie
Moj veterinar ga je predpisal tudi moji petnajstletni psički, ki je imela težave s kožo, in je bilo zelo dobro.
1 sporočila
laurie
Pozdravljeni,
Vidim na paketu, da je treba hrano dajati največ 12 tednov. Kako naj nadaljujem? Ali naj zamenjam za drugo? To so edine brikete, ki jih moj pes je, odkar sem zamenjal.
Vidim na paketu, da je treba hrano dajati največ 12 tednov. Kako naj nadaljujem? Ali naj zamenjam za drugo? To so edine brikete, ki jih moj pes je, odkar sem zamenjal.
1 sporočila
audrey
Pozdravljeni, že leta dajem svojim buldogom te brikete in so edine, ki ustrezajo mojim buldogom.
2 sporočila
sandra
Moja psička jih je začela jemati novembra in za zdaj ni bilo nobenih težav. Šele začenjamo z reintrodukcijo hrane, tako da bo še nekaj časa jedla to hrano.