Vprašanja, razprave o izdelkih Plastična postelja in blazina Ferplast SOFA Soft bedding
115 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
2 sporočila
jessica
Pozdravljeni, kakšna je velikost za cane corso?
4 sporočila
jodie
Dober dan, za mojega mešančka stafforda skoraj 25kg sem vzela velikost 10, torej za cane corso boste potrebovali večjo. Lep dan še naprej. Lepo pozdravljeni.
2 sporočila
jessica
Ne obstaja večja velikost kot 10.
4 sporočila
jodie
Da, obstaja v velikosti 12, saj prodajajo nadomestno blazino. Pravkar sem šel pogledat in je samo trenutno velikost 12 nedobavljiva.
1 sporočila
aline
Pozdravljeni, katero velikost izbrati za mladička labradorca, ki bo odrasel, saj ne bi želel menjati košare. Potem, katera velikost za blazino, če jo naročim posebej? V pričakovanju vašega odgovora.
Lepo pozdravljeni
Lepo pozdravljeni
4 sporočila
jodie
Pozdravljeni,Vzela sem velikost 10 za svojo psičko Staff, ki ima 23 kg, in je kot ulito
4 sporočila
jodie
Za vašega labradorca bi izbrala večjo velikost. In glede drugega blazine imate dimenzije košare v opisu
6 sporočila
vanessa
Pozdravljeni. Kakšno velikost izbrati za ameriškega mini ovčarja? Odrasel bi moral tehtati med 11 in 14 kg in meriti med 36 in 45 cm.
2 sporočila
alexandra
Pozdravljeni, želela bi kupiti zamenljivo blazino za košarico SOFA SOFT BEDDING, ali mi lahko, prosim, posredujete referenčne številke združljive blazine?
1 sporočila
nathalie
Pozdravljeni, katero velikost izbrati za poljskega nizinskega ovčarja, hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, izbira ustrezne velikosti košare je pomembna, zato vam svetujemo, da izmerite svojega psa. Velikost 8 ali 10 bi bila primerna, odvisno od velikosti vašega psa. Lep pozdrav, ekipa Zoomalia
6 sporočila
nathalie
Ali lahko dobimo dodatne prevleke za ta kavč? Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, dodatne prevleke so na voljo na naslednjih povezavah: https://www.zoomalia.com/animalerie/coussin-de-rechange-sofa-cushion-pour-chiens-et-chat-p-16609.htmlhttps://www.zoomalia.com/animalerie/coussin-de-rechange-pour-sofa-motif-cities-p-31479.html
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
6 sporočila
nathalie
Dober večer, kaj pomeni barva modro-rdečega kavča Westie? Imate morda fotografijo? Lepo pozdravljeni.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, barva Westie je vidna na slikah izdelka. Je modre barve z rdečimi potiski Westie. Lep pozdrav, ekipa Zoomalia
1 sporočila
nathalie
Pozdravljeni, pred nekaj časa sem naročil sivo črtast kavč "soft bedding" velikosti 8. Zanima me, ali je ta izdelek še vedno na voljo? Hvala.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Za vsa vprašanja ali težave, povezane z naročilom, lahko kontaktirate našo službo za stranke na številki 0 892 494 028 (od ponedeljka do petka od 10.30 do 12.30 in od 14.30 do 17.30).
Svetovalci vam bodo pomagali oddati vaše naročilo.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Za vsa vprašanja ali težave, povezane z naročilom, lahko kontaktirate našo službo za stranke na številki 0 892 494 028 (od ponedeljka do petka od 10.30 do 12.30 in od 14.30 do 17.30).
Svetovalci vam bodo pomagali oddati vaše naročilo.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
emmanuelle
Pozdravljeni, želim kupiti prevleko za štirisedežni kavč, ki ga že imamo. Kje lahko to najdem na vaši spletni strani?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, nadomestna blazina je na voljo po naročilu. Trenutna barva je jeans potisk. https://www.zoomalia.com/animalerie/coussin-de-rechange-sofa-cushion-pour-chiens-et-chat-p-16609.html Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
9 sporočila
pauline
Ali je mogoče naročiti v velikosti 12 tiste z modrimi in rdečimi vzorci westie?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, kavč št. 12 z motivom Westie je zdaj na voljo po naročilu. Predviden je rok od 8 do 12 dni, preden bo odposlan. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
9 sporočila
pauline
Dober večer, zanimalo bi me, katera velikost bi bila primerna za samico border collieja?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, velikost 12 bi bila najbolj primerna. Lep pozdrav, ekipa Zoomalia
2 sporočila
emilie
Pozdravljeni, ali bi Sofa 10 bila primerna za staffija? Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Sofa 12 bo bolj primerna.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Sofa 12 bo bolj primerna.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
farid
Živjo, kdaj bo kavč v velikosti 6 na voljo prosim
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, kavč 6 je na voljo po naročilu. Pred odpremo je treba predvideti rok 12 dni. Lep pozdrav, ekipa Zoomalia
3 sporočila
elise
Dober večer, Po vaših nasvetih sem želela naročiti Sofa 2, vendar ni več na voljo... Kdaj bo spet na voljo? Hvala vnaprej
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Zdaj lahko ta izdelek naročite neposredno. Predvideno je, da bo odprema vašega kavča trajala približno deset dni. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
3 sporočila
elise
Pozdravljeni, Ali je za odraslega metuljčka težkega 3 kg kavč številka 2 prevelik? Ali bi se moral usmeriti k drugemu modelu? Kateremu? Hvala vnaprej
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, kavč 2 bo ustrezal vašemu psu, navedene dimenzije so celotne dimenzije, površina za ležanje pa je manjša od teh mer in ustreza vsem majhnim psom in mini psom. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
7 sporočila
céline
Pozdravljeni, dovoljujem si ponoviti moje vprašanje, saj zdaj res močno dvomim, ker ste mi svetovali velikost 10, zdaj pa imam nekoliko več informacij. Trenutno ima komaj 10 majhnih kilogramov pri polnih treh mesecih, glede na težo in višino je po mnenju veterinarja dobro proporcionirana (jaz je ne morem izmeriti, ker misli samo na igro), odrasla bi morala tehtati med 25 in 35 kilogrami, z višino med 50 in 60 cm (to so povprečne vrednosti). Ker bi rad naročil košaro zdaj, za uporabo od sedaj pa vse do njene odraslosti, me zanima, če bo velikost 10 še vedno ustrezala, ko bo odrasla (ne mislim, da bo velike postave, starši so normalnih postav, lepe živali, vendar ne izstopajočih). Hvala vnaprej, lep pozdravCéline
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Velikost 10 bi morala biti primerna za vašo žival, tudi ko odraste.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
jean - luc
Zakaj je kavč 10 lové za 10 evrov cenejši v primerjavi s Cities in camouflage. Ali je res isti? Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, gre res za isti izdelek, razlikuje se le vzorec. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
2 sporočila
marion
Pozdravljeni, rad bi kupil košaro za kavč Soft Bedding v velikosti 12 za samojeda, mislite, da bi bilo to primerno? Ali je ta izdelek res prodajan skupaj s košaro in blazino z natisnjenim napisom love? Lep pozdrav
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Velikost 12 bo ustrezala. Ta košara se prodaja kompletna z plastično košaro in snemljivo blazino. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
aude
Dober večer, bo velikost 12 kmalu na voljo v tem modelu? Vnaprej se vam zahvaljujem, Lep pozdrav
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ta izdelek je zdaj ponovno na voljo. Naročite ga lahko neposredno. Predviden čas dobave je 8 do 10 dni.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
georgette
Za košaro SOFA, mi lahko prosim poveste, če je mogoče naknadno kupiti samo prevleko, da bi lahko izvajala rotacijo. Najlepša hvala.Georgette MICHEL
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Blazina je na voljo tudi brez košare. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
maryline
živjo, katero velikost naj vzamem za moškega huskyja, 10 ali raje 12? hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, vse je odvisno od velikosti vašega psa, mora se lahko udobno namestiti. Najbolje je, da izmerite dolžino njegovega hrbta, da ocenite potreben prostor, pri tem pa upoštevajte, da so podane mere zunanje mere. Lep pozdrav, ekipa Zoomalia
1 sporočila
stéphanie
Dober večer, kakšne so notranje dimenzije kavča 12? Hvala vnaprej
1 sporočila
carolann
Pozdravljeni, ali je plastična košara prodana skupaj z blazino? Hvala vnaprej.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Plastična posoda je res prodana skupaj z blazino. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
4 sporočila
sophie
Pozdravljeni, želela bi vedeti, kakšne barve je plastična košara, ki je priložena prevleki? Hvala vnaprej, čakam na odgovor...Lep pozdrav,Sophie.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Koši so črni.
Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalia
Koši so črni.
Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalia
1 sporočila
laetitia
Pozdravljeni, lahko mi prosim svetujete, katero velikost naj izberem za francoskega buldoga? Trenutno je star samo 3 mesece in pol, vendar bi rad kupil enega in ga obdržal, ko bo odrasel. Hvala, lep pozdrav.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Velikost 4 ali 6 bi bila primerna. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
evelyne
Rad bi naročil SOFA SOFT BEDDING velikosti 10, vendar mi zelena barva, ki jo imate v tej velikosti, ni všeč. Boste kmalu prejeli drugo barvo (rdeča, modra...) in če da, v kakšnem časovnem okviru? Poleg tega bi želel dostavo samo na točko prevzema, kako naj nadaljujem? Hvala za vaš odgovor.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, trenutno vam ne moremo povedati, ali bomo imeli še druge barve, saj je to odvisno od našega dobavitelja.Na žalost nekatere prevzemne točke ne sprejemajo obsežnih izdelkov. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
zohra
Pozdravljeni, ali bo kmalu ponovno na zalogi pasji kavč Softbedding s črnim zebrovanim robom velikosti 10 po isti promocijski ceni?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ta kavč trenutno nadomešča maskirni vzorec. Nimamo datuma vrnitve. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
nathalie
Pozdravljeni, kakšno velikost naj predvidim za dva meseca starega mladička beagla, da se bo počutil udobno, vendar ne izgubljeno? Najlepša hvala,
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Za začetek vam svetujemo kavč '4'. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
3 sporočila
patricia
Pozdravljeni, ne razumem, katera barva ustreza velikosti 10. Ali menite, da je to prava velikost za angleškega buldoga? Lep pozdrav, Patou
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, kavč '10 ima maskirni vzorec v zeleni in sivi barvi. Velikost se zdi primerna. S spoštovanjem, ekipa Zoomalia
1 sporočila
christine
Kakšna velikost je potrebna za angleškega cocker španjela, prosim? Hvala
1 sporočila
christel
Moje vprašanje se nanaša na velikost košareZdravo,Pišem vam, ker bi rad izvedel, če imate ali boste kmalu prejemali košare velikosti 12. SOFA mehka postelja za pse s črnim robom in zebra vzglavnikom.Ker imam devetmesečnega mladiča nemškega ovčarja in bi rad kupil takšen izdelek, saj bo odraščala in njena košara, ki jo imam, bo kmalu premajhna. Ali mi lahko svetujete drugo velikost, če ste razprodani, ali drug model? Vendar bi bil razočaran, če tega modela ne bi dobil, saj sem ga že imel v velikosti 8 in je bil zelo dober. Prosimo, odgovorite mi dokaj hitro, da lahko sprejmem svojo odločitev.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Trenutno je zebrast vzorec zamenjan s kamuflažnim. Lahko vam svetujemo: https://www.zoomalia.com/animalerie/on-the-trek-lit-brun-p-17766.html https://www.zoomalia.com/animalerie/lit-bonzo-p-9221.html Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
2 sporočila
wendy
Pozdravljeni, kako velik je lahko ameriški staffordširski terier samček?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, priporočamo vam kavč številka 8. Lepo pozdravljeni, ekipa Zoomalia
1 sporočila
arnaud
Pozdravljeni, rad bi vedel, katero velikost izbrati za odraslega beagla.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Priporočamo vam kavč 8. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
marianne
Pozdravljeni, zanimalo bi me, če boste prejeli SOFA'4? Hvala vnaprej. Lep pozdrav, Marianne
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Trenutno jih imamo na zalogi. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
3 sporočila
monique
Kakšna je velikost za Lhasa Apso? In ali obstajajo tudi druge barve? (na primer rdeča)
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Priporočamo vam kavč številka 4. Na voljo imamo samo črno barvo.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
eve
Dober večer, katero velikost mi priporočate za mladička bernskega planšarskega psa, s spoštovanjem, Eva
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, priporočamo velikost 12; to velikost bo ohranil vse do svoje odrasle dobe. Lep pozdrav, ekipa Zoomalia
1 sporočila
eléonore
Pozdravljeni, katero velikost bi mi priporočili za mojo sibirsko husky? Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, priporočamo vam velikost 12. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
2 sporočila
didier
živijo, preden bi naročil kavč Soft številka 10 ali 12, bi rad vedel notranje mere teh dveh košar, hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, SOFA'10: 76 x 51 x 22 cm višine SOFA'12: 944 x 63 x 27 cm višine
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
2 sporočila
didier
Živjo, imam bernskega planšarskega psa in oklevam med številkama 10 in 12, ali lahko prosim dobim notranje mere? Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, priporočamo vam 12. Lep pozdrav, Madeline iz Zoomalie
2 sporočila
frederique
Pozdravljeni,
Ali moram vzeti velikost 4 ali 6 za francoskega buldoga?
Lep pozdrav,
Ali moram vzeti velikost 4 ali 6 za francoskega buldoga?
Lep pozdrav,
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Priporočamo vam, da izmerite dimenzije vašega psa, da boste lahko izbrali ustrezno velikost za vašega psa.
Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalia
Priporočamo vam, da izmerite dimenzije vašega psa, da boste lahko izbrali ustrezno velikost za vašega psa.
Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalia
1 sporočila
severine
Pozdravljeni, ko bo prevleka preveč poškodovana, ali bo mogoče kupiti samo prevleko? Hvala za vaš odgovor. Lep pozdrav,
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Spodaj boste našli prevleke: https://www.zoomalia.com/animalerie/coussin-sofa-cushion-pour-chiens-et-chat-bord-noir-coussin-zebre-p-16606-c-194.html
Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalia
Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalia
1 sporočila
sabrina
Pozdravljeni, kako velik kavč naj izberem za bokserja starega 12 mesecev? Trenutno tehta 23 kg. HvalaLp
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, svetujemo vam, da izberete večjo velikost, izmerite svojega psa, da boste lahko izbrali najbolj primerno posteljo glede na njegovo dejansko velikost, primerjajte s dimenzijami iz tehničnega lista izdelka.
Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalia
Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalia
1 sporočila
michele
Pozdravljeni, kako dobiti drugo barvo kot črno? Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Najdete jih spodaj: https://www.zoomalia.com/animalerie/sofa-soft-bedding-pour-chien-violet-a-pois-blancs-p-16603-c-194.html
Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalia
Najdete jih spodaj: https://www.zoomalia.com/animalerie/sofa-soft-bedding-pour-chien-violet-a-pois-blancs-p-16603-c-194.html
Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalia
1 sporočila
marylene
Pozdravljeni, rad bi vedel, katero velikost moram izbrati za bišona, ki tehta od 6 do 8 kg, in katero velikost plastične košare Ferplast, ki bi se prilegala, ker res ne vem. Najlepša hvala.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Svetujemo vam, da izmerite svojega psa, da tako primerjate njegove dejanske mere z merami blazine in tako izberete najbolj primerno.
Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalia
Svetujemo vam, da izmerite svojega psa, da tako primerjate njegove dejanske mere z merami blazine in tako izberete najbolj primerno.
Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalia
2 sporočila
dominique
Obupano čakam na odgovor na moje vprašanje
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Na vašo zahtevo vam v prilogi pošiljam dimenzije kavča št. 6:
- Zunaj: 73 x 55 cm
- Znotraj: 63 x 46 cm
Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalia
Na vašo zahtevo vam v prilogi pošiljam dimenzije kavča št. 6:
- Zunaj: 73 x 55 cm
- Znotraj: 63 x 46 cm
Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalia
2 sporočila
dominique
trenutno zaključujem naročilo na vaši spletni strani za košaro ferplast sofa velikosti 6. Lahko mi poveste notranje mere blazine (dolžina in globina) in skupne zunanje mere celotnega izdelka; Prosim, hitro mi odgovorite in bodite natančni: notranja velikost blazine in skupna velikost (dolžina) blazine od levega do desnega roba. Upam, da je jasno. Hvala
1 sporočila
emilienne
Pozdravljeni, Moja psička, stara 3 leta, je mešanka med terierjem in francoskim španjelom, velika je 50 cm (od korena vratu do začetka repa) in tehta manj kot 12 kg. Katero velikost mi priporočate zanjo? Lep pozdrav,
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, svetujemo vam, da izberete kavč številka 4 ali 6, odvisno od udobja, ki ga želite zagotoviti vašemu psu, če rad leži pri spanju ali pa se raje zvije v klobčič. Lep pozdrav, Sandy iz Zoomalie
1 sporočila
véronique
Pozdravljeni, katero velikost priporočate za borderja težkega 20 kg? Hvala.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, glede na dimenzije vašega psa vam svetujemo velikost 10 ali 12.
Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalia
Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalia
1 sporočila
sébastien
Pozdravljeni, katera velikost bi bila primerna za staffija? Trenutno je stara 7 mesecev in tehta 12kg, predvidevam pa, da bo kot odrasla tehtala približno 15kg. Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Sofa 8 bi moral ustrezati, vendar preverite glede na velikost vašega psa. Svetujemo vam, da ga izmerite in primerjate z dimenzijami na izdelčni kartici. Lep pozdrav, Sandy iz Zoomalia
2 sporočila
stéphanie
Pozdravljeni, rad bi naročil to košaro za svojo samico argentinskega doga, ampak piše, da ni na voljo. Ali bo kmalu na voljo? Hvala vnaprej.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, naročite lahko ta izdelek, ki vam bo poslan v 8 do 12 dneh, saj ni na zalogi in zahteva dodaten čas za dobavo.
Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalie
Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalie
1 sporočila
anna
Pozdravljeni, lahko prosim poveste, katera velikost te kavča bo udobna za francoskega buldoga, ki tehta približno 11 kilogramov? Hvala vnaprej.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, za vašega psa vam lahko svetujemo velikost 4. Vendar to preverite glede na dimenzije vašega psa.
Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalia
Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalia
1 sporočila
jocelyne
Pozdravljeni, katero velikost izbrati za mojega 2 leti starega shi tzuja, ki obožuje spanje na hrbtu razprostrt, hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, za res udobno namestitev vašega psa vam lahko priporočamo velikost 6. Vseeno pa preverite z dimenzijami vašega psa.
Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalie
Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalie
1 sporočila
amélie
Pozdravljeni, dobil bom mladička francoskega buldoga starega 8 tednov, katero velikost bi mi priporočili?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, da bo vaš pes udobno nameščen, vam svetujemo, da izmerite svojega psa in izberete velikost, ki je primerna za vašega osem mesecev starega psa.
Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalie
Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalie
1 sporočila
hélène
Pozdravljeni, Rad bi kupil kavč soft bedding velikosti 2 (ref:42612). Želel bi ga s črnim robom in vzorcem zebre na blazinah, ne s sivimi črtami! Ali sem lahko prepričan, da bom prejel vzorec zebre ali je to naključno? Vnaprej hvala, Lep pozdrav
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Črni zebri vzglavniki so novi barvni odtenki, res bi morali prejeti to barvo.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Črni zebri vzglavniki so novi barvni odtenki, res bi morali prejeti to barvo.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
patricia
Pozdravljeni,
7. 9. 2013 bom dobil psa pasme Coton de Tuléar, ki bo star 2 meseca.
Razmišljam o nakupu ležišča SOFA Soft bedding.
Katero velikost naj izberem, glede na njegovo prihodnjo odraslo velikost?
Razmišljal sem o velikosti SOFA'2.
Hvala,
Patricia
7. 9. 2013 bom dobil psa pasme Coton de Tuléar, ki bo star 2 meseca.
Razmišljam o nakupu ležišča SOFA Soft bedding.
Katero velikost naj izberem, glede na njegovo prihodnjo odraslo velikost?
Razmišljal sem o velikosti SOFA'2.
Hvala,
Patricia
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Svetujemo vam, da izberete večjo velikost. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
2 sporočila
stephan
Pozdravljeni, imate morda druge barve kot sivo za kavč številka 12? To je za mojo snežno princeso (svetega Bernarda).
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Na žalost nimamo velikosti 12 v drugi barvi.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Na žalost nimamo velikosti 12 v drugi barvi.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
3 sporočila
jessica
Pozdravljeni, Katero velikost mi priporočate za kavalirja king charlesa? Hvala.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, priporočamo vam SOFA'2. Lep pozdrav, ekipa Zoomalia
1 sporočila
katia
Pozdravljeni, katero velikost moram izbrati za svojo 3-letno nemško ovčarko, ki tehta približno 32 kg? Hvala za vaš odgovor.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, svetujemo vam nakup kavča Sofa 10', da se bo vaš pes počutil udobno.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
laurie
Pozdravljeni, katero velikost košare izbrati za labradorca, ki je malce večji od povprečja?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Seveda je vse odvisno od točne velikosti vašega psa, toda svetujemo kavč 8' (SOFA'8: 85 x 62 x 28,5 cm).
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Seveda je vse odvisno od točne velikosti vašega psa, toda svetujemo kavč 8' (SOFA'8: 85 x 62 x 28,5 cm).
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia