sožitje psa in mačke

3 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
LEA
3 sporočila
lea fr

Živjo,

Rada bi imela nekaj nasvetov itd... rada bi imela mladička, vendar že imam mačko. Vem, da se lahko zelo dobro razumeta ali pa sploh ne, moj največji strah je, da bi se mačka ne počutila več domače ali da bi bil mladiček preveč igriv z njo in bi se umaknila ter nikoli ne bi vrnila. To je res moj največji strah. Hvala za vaše odgovore.

tiffany
1 sporočila
tiffany fr
Mislim, da bo potreben čas za prilagoditev. Mačka ne bo mislila, da ni več doma. Ravno nasprotno, pokazala bo mladičku, da je to NJENA hiša predvsem. Zato se lahko zgodi, da bo mačka postavila svoja pravila... bodisi ga bo opazovala od daleč ali pa bo šla k njemu. Kakšen je značaj vaše mačke? Je že bila v prisotnosti druge živali? Kako se obnaša z drugimi živalmi?
LEA
3 sporočila
lea fr
Moja mačka je stara eno leto in pol, torej ni stara mačka, je igriva, a zelo ljubka, nikoli nas ni namerno opraskala ali pihnila. Dovoli, da jo božamo, obožuje božanje, tudi od ljudi, ki jih ne pozna, in ko jo božamo, je najsrečnejša...druži se z drugimi mačkami, ne pa s psi...a si mislim, da če psa vzamem kot mladiča, se bosta navadila živeti skupaj in zakaj ne bi celo igrala skupaj...
Sylvie
2 sporočila
sylvie fr

Pravkar sem dobil mladička. Ima več prijateljev, med njimi je 19-letna mačka. Mačka mu je postavila meje in vse poteka zelo dobro. Pustil sem jih, da se sami znajdejo, in sem posegel le zelo malo krat. V nekaj dneh se vse skoraj samo uredi.

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo