Vprašanja, razprave o izdelkih SITALAN Prehransko dopolnilo za stare pse in mačke
7 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
12 sporočila
corinne
Pozdravljeni, imam Bretonko, ki bo junija stara 5 let in rada bi vedela, ali ji lahko že začnem preventivno dajati Sitalan? Spoznala sem veliko Bretoncev z diagnozo katarakte in rada bi zaščitila svojo psičko. Hvala vam.
1 sporočila
jean-claude
Pozdravljeni, na priporočilo mojega veterinarja že 2 ali 3 leta vsak dan dajem svojemu 12-letnemu Yorku, ki tehta 2,5 kg in že več let trpi zaradi katarakte, 1 odmerek Sitalana s priloženo brizgo. To zdravljenje počasni napredovanje bolezni in je koristno tudi za njegovo fizično zdravje, saj sem nekaj časa prenehala z dajanjem zdravila za 2 ali 3 tedne in opazila sem, da se je njegova običajna živahnost močno zmanjšala in začel je imeti jutranje bolečine v sklepih. Na podlagi lastnih izkušenj priporočam ta izdelek, vendar to ne velja nujno za vse pse.
1 sporočila
marie-laure
Kakšen je odmerek za dajanje?
5 sporočila
alice
Pozdravljeni, obstaja pipeta s kilogrami, en odmerek na kilogram za psa ali mačko. Za eksotične živali 1 do 5 kapljic.
1 sporočila
mireille
Treba je dati 1 odmerek za manj kot 12 kg, 2 odmerka od 12 do 25 kg, 3 odmerke za več kot 25 kg. To je napisano na škatli. Pozor! Skala ni v kg!!
3 sporočila
eric
V obliki tablet je odvisno od teže živali. Moj ima 4,5 kilogramov in dam mu pol tabletke. To je apetiten tretma. Resnično učinkovito zdravljenje.
1 sporočila
michelle
Vse je odvisno od teže vaše živali. Svojemu nemškemu ovčarju (42 kg = 3 odmerke) dajem Sitalan že 6 mesecev. Zdi se, da je stanje njegovih leč stabilizirano.
1 sporočila
nathalie
Priporočeno s strani mojega veterinarja za preprečevanje katarakte in kot nadomestilo za vtphak sirup, ki ga ni več mogoče najti.