Vprašanja, razprave o izdelkih

29 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
natacha
1 sporočila
natacha fr
Pozdravljeni, Družino bom povečal z mladičkom cairn terrierjem, rad bi izbral posteljnino bedding ali prestige? Kakšna je razlika? In katero velikost mi priporočate, glede na to, da bi rad, da jo uporablja še, ko bo odrasel? Hvala vnaprej
Lucia
1 sporočila
lucia fr
Pozdravljeni, želim kupiti košaro za mini Schnauzerja (trenutno stara 2 meseca) in želel bi, da košara traja kar se da dolgo, če je mogoče. Katera velikost je najbolj primerna za psa te pasme? 4 ali 6?
Florie
1 sporočila
florie fr
Pozdravljeni, želel bi naročiti dodaten vzglavnik (samo vzglavnik) poleg celotnega seta košare in vzglavnikov za prestižni kavč. Velikost 6. Lep pozdrav.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, nadomestna blazina je zdaj na voljo za naročilo. https://www.zoomalia.com/animalerie/coussin-de-rechange-sofa-prestige-gris-p-36448.html Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Eloise
1 sporočila
eloise fr
Pozdravljeni, ali bi velikost 6 ustrezala za border collie? Hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, navedene dimenzije so zunanje mere, ta komplet bo tudi v velikosti 6 premajhen za borderja. Lep pozdrav, ekipa Zoomalia
Sandrine
1 sporočila
sandrine fr
Pozdravljeni, posvojil bom pritlikavega pinča. Ko bo odrasel, bo tehtal približno 5 kilogramov. Želim obdržati to košaro, ko bo odrasel, da v njej ne bo pretesno ali izgubljeno, ali mi priporočate velikost 2 ali 4? Hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,

Velikost 4 bo za vašega psa udobnejša.

Lep pozdrav,

Ekipa Zoomalia
Pauline
1 sporočila
pauline fr
Pozdravljeni, imam 6 mesecev starega labradorca in rad bi, da mu bo košek služil dlje časa. Katero velikost mi priporočate za ta model? Hvala.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,

za vašega labradorca boste morali vzeti največjo velikost.

Lep pozdrav,

Ekipa Zoomalia
Stéphanie
1 sporočila
stéphanie fr
Pozdravljeni, katero velikost mi priporočate za beagla? Stara je 3 mesece, vendar bi želel, da ji postelja služi čim dlje. Razmišljal sem o velikosti 6. Hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Velikost 6 bo ustrezala vašemu beaglu.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Oceane
1 sporočila
oceane fr
Pozdravljeni, ali velikost 4 ustreza odrasli samici bichona? Hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Velikost 4 bo ustrezala za vašega psa. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Geraldine
1 sporočila
geraldine fr
Pozdravljeni, rad bi vedel, katero velikost blazine za prestižen kavč s košaro potrebujem za mojega 6-letnega bokserja? Hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, v naši ponudbi SOFA je velikost 12 primerna za vašega psa. Na žalost ta velikost ni na voljo za ta model. Ta dimenzija je na voljo za spodnji kavč: https://www.zoomalia.com/animalerie/sofa-soft-bedding-love-p-16602.html
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
emeline
1 sporočila
emeline fr
Pozdravljeni, preden kupim ta model, sem želel vedeti, ali je blazina pralna v stroju? Ali vodoodbojna stran nudi prednost pri čiščenju? Na primer z brisanjem z gobico? In nazadnje, katero velikost bi moral izbrati za westie? Hvala lepa, dober dan.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,
Vodoodbojno blago preprečuje, da bi voda takoj prodrla v blazino in omogoča enostavno vpijanje tekočin. Blazino lahko perete v pralnem stroju pri 30 °C. Za westieja lahko izberete Sofà 2.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
erika
1 sporočila
erika fr
Pozdravljeni, rada bi vedela, če je material dodoja mehak.. PS: Želela bi izvedeti tudi, kako lahko izkoristim 5 evrov popusta pri prvem naročilu!! Hvala vam Lep pozdravErika
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, material je zelo prijeten za vašo žival. Za pridobitev 5 € popusta morate ob zaključku naročila v polje za promocijsko kodo vnesti kodo START za nakupe v vrednosti od 69 evrov naprej. Zahvaljujemo se vam za vaše zaupanje. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Audrey
1 sporočila
audrey fr
Pozdravljeni, kako se lahko opere ta izdelek (prestižni kavč)? Katero velikost mi priporočate za devetmesečnega psa, ki tehta 34 kg (mešanec malinois), glede na to, da želim ohraniti to ležišče za njegovo odraslo dobo.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Priporočamo pranje v stroju pri 30°C. Kljub temu bo velikost 6 ustrezala za obdobje kužka, vendar bo verjetno premajhna za odraslo velikost.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Martine
1 sporočila
martine fr
živjo, katero velikost izbrati za cavalier king charlesa
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Priporočamo vam model: SOFA PRESTIGE 4, referenčna številka 63584. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
jocelyne
1 sporočila
jocelyne fr
Pozdravljeni, naročil sem plastično košaro+ blazino sofa prestige: sofa 2 prestige po ceni 29,90 €. Rad bi menjal in vzel model, ki je višje, sofa 4 prestige po ceni 44,95 €, saj moje naročilo še ni bilo odposlano. Lepo pozdravljeni in upam na ugoden odgovor.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Zahvaljujemo se vam, da ste neposredno preko vašega naročila kontaktirali našo stranko. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Sylvain
1 sporočila
sylvain fr
Pozdravljeni, nam lahko poveste, ali ima blazina snemljivo prevleko? In če ja, ali je pralna v stroju? Hvala vnaprej.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, ne, prevleke za blazino ni mogoče sneti.

Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
SOPHIE
4 sporočila
sophie fr
Dober večer, rad(a) bi vedel(a), ali obstaja samo prevleka v velikosti 10?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Na žalost tega modela nimamo. Lahko vam ponudimo naslednji model v velikosti 10: https://www.zoomalia.com/animalerie/coussin-sofa-cushion-pour-chiens-et-chats-colori-camouflage-ou-zebre-p-16606.html Lep pozdrav, Christelle iz Zoomalie

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo