Vprašanja, razprave o izdelkih
29 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
natacha
Pozdravljeni, Družino bom povečal z mladičkom cairn terrierjem, rad bi izbral posteljnino bedding ali prestige? Kakšna je razlika? In katero velikost mi priporočate, glede na to, da bi rad, da jo uporablja še, ko bo odrasel? Hvala vnaprej
1 sporočila
lucia
Pozdravljeni, želim kupiti košaro za mini Schnauzerja (trenutno stara 2 meseca) in želel bi, da košara traja kar se da dolgo, če je mogoče. Katera velikost je najbolj primerna za psa te pasme? 4 ali 6?
1 sporočila
florie
Pozdravljeni, želel bi naročiti dodaten vzglavnik (samo vzglavnik) poleg celotnega seta košare in vzglavnikov za prestižni kavč. Velikost 6. Lep pozdrav.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, nadomestna blazina je zdaj na voljo za naročilo. https://www.zoomalia.com/animalerie/coussin-de-rechange-sofa-prestige-gris-p-36448.html Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
eloise
Pozdravljeni, ali bi velikost 6 ustrezala za border collie? Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, navedene dimenzije so zunanje mere, ta komplet bo tudi v velikosti 6 premajhen za borderja. Lep pozdrav, ekipa Zoomalia
1 sporočila
sandrine
Pozdravljeni, posvojil bom pritlikavega pinča. Ko bo odrasel, bo tehtal približno 5 kilogramov. Želim obdržati to košaro, ko bo odrasel, da v njej ne bo pretesno ali izgubljeno, ali mi priporočate velikost 2 ali 4? Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Velikost 4 bo za vašega psa udobnejša.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Velikost 4 bo za vašega psa udobnejša.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
pauline
Pozdravljeni, imam 6 mesecev starega labradorca in rad bi, da mu bo košek služil dlje časa. Katero velikost mi priporočate za ta model? Hvala.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
za vašega labradorca boste morali vzeti največjo velikost.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
za vašega labradorca boste morali vzeti največjo velikost.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
stéphanie
Pozdravljeni, katero velikost mi priporočate za beagla? Stara je 3 mesece, vendar bi želel, da ji postelja služi čim dlje. Razmišljal sem o velikosti 6. Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Velikost 6 bo ustrezala vašemu beaglu.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
oceane
Pozdravljeni, ali velikost 4 ustreza odrasli samici bichona? Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Velikost 4 bo ustrezala za vašega psa. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
geraldine
Pozdravljeni, rad bi vedel, katero velikost blazine za prestižen kavč s košaro potrebujem za mojega 6-letnega bokserja? Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, v naši ponudbi SOFA je velikost 12 primerna za vašega psa. Na žalost ta velikost ni na voljo za ta model. Ta dimenzija je na voljo za spodnji kavč: https://www.zoomalia.com/animalerie/sofa-soft-bedding-love-p-16602.html
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
emeline
Pozdravljeni, preden kupim ta model, sem želel vedeti, ali je blazina pralna v stroju? Ali vodoodbojna stran nudi prednost pri čiščenju? Na primer z brisanjem z gobico? In nazadnje, katero velikost bi moral izbrati za westie? Hvala lepa, dober dan.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Vodoodbojno blago preprečuje, da bi voda takoj prodrla v blazino in omogoča enostavno vpijanje tekočin. Blazino lahko perete v pralnem stroju pri 30 °C. Za westieja lahko izberete Sofà 2.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Vodoodbojno blago preprečuje, da bi voda takoj prodrla v blazino in omogoča enostavno vpijanje tekočin. Blazino lahko perete v pralnem stroju pri 30 °C. Za westieja lahko izberete Sofà 2.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
erika
Pozdravljeni, rada bi vedela, če je material dodoja mehak.. PS: Želela bi izvedeti tudi, kako lahko izkoristim 5 evrov popusta pri prvem naročilu!! Hvala vam Lep pozdravErika
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, material je zelo prijeten za vašo žival. Za pridobitev 5 € popusta morate ob zaključku naročila v polje za promocijsko kodo vnesti kodo START za nakupe v vrednosti od 69 evrov naprej. Zahvaljujemo se vam za vaše zaupanje. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
audrey
Pozdravljeni, kako se lahko opere ta izdelek (prestižni kavč)? Katero velikost mi priporočate za devetmesečnega psa, ki tehta 34 kg (mešanec malinois), glede na to, da želim ohraniti to ležišče za njegovo odraslo dobo.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Priporočamo pranje v stroju pri 30°C. Kljub temu bo velikost 6 ustrezala za obdobje kužka, vendar bo verjetno premajhna za odraslo velikost.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
martine
živjo, katero velikost izbrati za cavalier king charlesa
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Priporočamo vam model: SOFA PRESTIGE 4, referenčna številka 63584. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
jocelyne
Pozdravljeni, naročil sem plastično košaro+ blazino sofa prestige: sofa 2 prestige po ceni 29,90 €. Rad bi menjal in vzel model, ki je višje, sofa 4 prestige po ceni 44,95 €, saj moje naročilo še ni bilo odposlano. Lepo pozdravljeni in upam na ugoden odgovor.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Zahvaljujemo se vam, da ste neposredno preko vašega naročila kontaktirali našo stranko. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
sylvain
Pozdravljeni, nam lahko poveste, ali ima blazina snemljivo prevleko? In če ja, ali je pralna v stroju? Hvala vnaprej.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, ne, prevleke za blazino ni mogoče sneti.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
4 sporočila
sophie
Dober večer, rad(a) bi vedel(a), ali obstaja samo prevleka v velikosti 10?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Na žalost tega modela nimamo. Lahko vam ponudimo naslednji model v velikosti 10: https://www.zoomalia.com/animalerie/coussin-sofa-cushion-pour-chiens-et-chats-colori-camouflage-ou-zebre-p-16606.html Lep pozdrav, Christelle iz Zoomalie