Vprašanja, razprave o izdelkih Sera Reptil Professional Carnivor Nature hrana za mesojede plazilce

8 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
johanna
1 sporočila
johanna fr
kakšna količina na dan?
CEDRIC
2 sporočila
cedric fr
Pozdravljeni, vse je odvisno od velikosti živali. Vedeti je treba, da želva nikoli ne reče ne hrani. Poznam samo take, ki so požrešne.
christine
11 sporočila
christine fr
zdravo, to je odvisno, moja, ki tehta več kot kilogram, jih ne je, je surovo meso, spet bom moral vreči kroglice v reko!
jean-pierre
4 sporočila
jean-pierre fr
Pozdravljeni, kar se tiče mene, dajem 14 granul na dan in v nedeljo post. To je zelo dober izdelek, bala sem se, da se je sestava spremenila, ko se je barva srca spremenila (iz rdeče na svetlo rjavo). To počnem zato, da preprečim, da bi želva postala debela, saj ves čas je in na nas je, da to reguliramo.
christine
11 sporočila
christine fr
dober večer, ali se karnivorni plazilec nanaša na vodno želvo, ki tehta več kot 1kg?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, To dopolnilno živilo je primerno za večino mesojedih vodnih želv. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
CEDRIC
2 sporočila
cedric fr
Pozdravljeni, dajem ga izmenično mojima dvema mauremis sinensis, vsaka velikosti 25 cm. Izmenjujem ga z drugo, bolj vegetarijansko hrano in rastlinami iz vrta (regrat, slak, trpotec, solata ...).
anthony
1 sporočila
anthony fr
Pozdravljeni, ali so ti peleti primerni za dozirnik turtel feeder, ki ga želim kupiti pri vas?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Da, lahko uporabite dozirnik za hrano Exo-Terra Turtle Feeder s to hrano.

Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo