Vprašanja, razprave o izdelkih Sera Reptil Professional Carnivor Nature hrana za mesojede plazilce
100% stranke
priporočam ta izdelek
8 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
johanna
kakšna količina na dan?
2 sporočila
cedric
Pozdravljeni, vse je odvisno od velikosti živali. Vedeti je treba, da želva nikoli ne reče ne hrani. Poznam samo take, ki so požrešne.
11 sporočila
christine
zdravo, to je odvisno, moja, ki tehta več kot kilogram, jih ne je, je surovo meso, spet bom moral vreči kroglice v reko!
4 sporočila
jean-pierre
Pozdravljeni, kar se tiče mene, dajem 14 granul na dan in v nedeljo post. To je zelo dober izdelek, bala sem se, da se je sestava spremenila, ko se je barva srca spremenila (iz rdeče na svetlo rjavo). To počnem zato, da preprečim, da bi želva postala debela, saj ves čas je in na nas je, da to reguliramo.
11 sporočila
christine
dober večer, ali se karnivorni plazilec nanaša na vodno želvo, ki tehta več kot 1kg?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, To dopolnilno živilo je primerno za večino mesojedih vodnih želv. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
2 sporočila
cedric
Pozdravljeni, dajem ga izmenično mojima dvema mauremis sinensis, vsaka velikosti 25 cm. Izmenjujem ga z drugo, bolj vegetarijansko hrano in rastlinami iz vrta (regrat, slak, trpotec, solata ...).
1 sporočila
anthony
Pozdravljeni, ali so ti peleti primerni za dozirnik turtel feeder, ki ga želim kupiti pri vas?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Da, lahko uporabite dozirnik za hrano Exo-Terra Turtle Feeder s to hrano.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia