Vprašanja, razprave o izdelkih SCALIBOR Ovratnica proti parazitom za psa - Proti peščenim muham, klopom in komarjem
95% stranke
priporočam ta izdelek
16 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
2 sporočila
fanny
Pozdravljeni, če se moji psi pogosto kopajo, ali je to še vedno učinkovito proti flebotomom? Hvala.
4 sporočila
sandy sandrine
Pozdravljeni, mislim, da bo veliko manj učinkovit, če se vaš hišni ljubljenček pogosto kopa... Mogoče ga zamenjajte prej, torej v manj kot 6 mesecih, no, jaz bi tako naredil.. Lep večer
1 sporočila
laurence
Med kopanjem jim jih odstraniš
1 sporočila
magali
Pozdravljeni, moj pes ima ovratnico Scalibor samo za klope in komarje, za bolhe pa je treba predvideti še kaj drugega.
4 sporočila
sandy sandrine
Pozdravljeni, ja, poleg tega dam svoji psički Adventix v pipeti, ki jo ščiti pred bolhami. Lep večer
2 sporočila
christophe
Pozdravljeni, svojemu 9-mesečnemu Cairn Terrierju sem nadela ovratnico, misleč, da ga bo zaščitila pred bolhami, vendar to ni bilo res, saj je veterinar na psu našel bolhe. Ko sem natančneje prebrala navodila na škatli, nič ni omenjeno o zaščiti pred bolhami; kakšno je dejansko stanje; ali je zaščita proti bolham ali ne? Lep pozdrav.
1 sporočila
laetitia
Res ni učinkovit proti bolham, je pa učinkovit proti klopom in komarjem.
4 sporočila
sandy sandrine
Ne, mislim, da ne! Bolje je dodatno uporabiti pipeto Adventix, ki je zelo učinkovita proti bolham. Lep večer
2 sporočila
bruno
koliko časa je ovratnica Scalibor učinkovita po datumu izteka roka uporabnosti
1 sporočila
audrey
Pozdravljeni, rad bi vedel, kdaj boste prejeli ogrlice z dolgimi roki trajanja?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ta izdelek je naročen pri našem dobavitelju in bo kmalu spet na voljo. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
virginie
Zdravo, katere so datumi prenehanja za leto 2017? Hvala za vaš odgovor, lep pozdrav
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, DLUO so junija 2017. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
2 sporočila
anais
Pozdravljeni. Katere so, prosim, "datum veljavnosti" za ogrlice? Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Pri našem zadnjem ponovnem polnjenju je datum izteka 02/2016. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
2 sporočila
jean-paul
Iščem učinkovito ovratnico za zaščito svojih psov pred (lišmanijo). Med izdelki, ki jih prodajate, ali le Scalibor ščiti pred lišmanijo? Hvala za vaš odgovor
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, tako dolgo, dokler so ovratnice ali ampule učinkovite proti komarjem, boste zaščiteni pred lišmaniozo. Prav tako lahko najdete dobro učinkovitost v liniji Advantix, kot je na primer izdelek: https://www.zoomalia.com/animalerie/pipette-antiparasites-advantix-chien-10-25kg-p-11816.html Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia