Vprašanja, razprave o izdelkih

20 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Françoise
3 sporočila
françoise fr
Pozdravljeni, ne najdem mesta, kjer se nahajajo baterije, nočem uporabljati sile. Vem, kam naj bi šle po navodilih, vendar ne pridem do tega mesta.
Nicolas
1 sporočila
nicolas fr
Pozdravljena Françoise, da dostopaš do baterij, je potrebno odkleniti zgornji del s sredinskim vijakom: obrniti za 1/4 kroga, nato dvigniti beli del. Baterije se nahajajo v dveh predelih, dostopnih pod zgornjim delom.
Françoise
3 sporočila
françoise fr
Hvala, Nicolas, v redu je. Vesele praznike
lucie
1 sporočila
lucie fr
Rad bi vedel, ali je možno v enem dnevu programirati vsaj 5 ur za obroke. Videla sem, da je v nekaterih sistemih to razmak med urami (na primer obrok na vsake 3 ure), ampak kar iščem je, da se določijo točno določene ure za obroke čez dan. Hvala za vaš odgovor.
MURIEL
1 sporočila
muriel fr
Pozdravljeni. S tem avtomatom ni mogoče programirati 5 obrokov na dan z enim samim programom.
Brigitte
7 sporočila
brigitte fr
Ne razumem, ali ne moremo nastaviti 6 obrokov v 24 urah? Iščem informacije, preden kupim ta avtomatski hranilnik! Hvala
stephane
1 sporočila
stephane fr
Pozdravljena Lucie, s tem programatorjem lahko nastavite 3 obroke na dan, na voljo je 6 mest za nastavitev količin obrokov (en obrok = 1 ali 2 mesti glede na količino hrane).
Martine
1 sporočila
martine fr
Pozdravljeni, ne uspe mi izvesti prvega programiranja mojega hranilnika za hrano TX6. Vnesel sem uro, čase obrokov, količine, pritisnil na gumb Start in ne deluje. Kaj sem lahko pozabil?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, možno je, da vaša naprava ne deluje pravilno. Vabimo vas, da se obrnete na naš servisno-informacijski center preko sledenja vašega naročila, svetovalec vam bo odgovoril v roku 24 ur.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Christine
1 sporočila
christine fr
Pozdravljeni, ne uspe mi programirati dozirnik za 2 dni (3 škatle na dan). Ali je možno ga programirati za 2 dni? Hvala za vaš odgovor
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, ni mogoče programirati tega dozirnika za dva dni. Navodila si lahko prenesete na dnu strani izdelka. Lep pozdrav, ekipa Zoomalia
sandrine
1 sporočila
sandrine fr
Pozdravljeni, ali je mogoče pod dozirnik postaviti blok ledu, da ohrani pašteto svežo več dni? Hvala za vaš odgovor.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Odsvetujemo uporabo tega sistema, ki bi lahko preprečila pravilno delovanje avtomata.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Cecilia
1 sporočila
cecilia fr
Pozdravljeni, iščem avtomatski razdelilnik hrane za mojega zajca, ker bom en teden odsoten. Ali bi ta izdelek bil primeren? Svojemu zajcu dajem granulat hrano enkrat na dan. Težava je, da vsega ne bo pojedel naenkrat, kot bi to lahko storil pes ali mačka. Je mogoče odpreti predelek enkrat na dan za več ur?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Ta dozirnik ne bo primeren za vašega zajca. Namenjen je izključno za uporabo pri psih in mačkah. Lep pozdrav,Ekipa Zoomalia
David evelyne
2 sporočila
david evelyne fr
Imam labradorca, ki si vse, kar najde, da pod zobe!!! Ali je dozirnik trpežen? Seveda jo bom naučil, da se ga ne sme dotikati, ampak .... Hvala za vaš odgovor
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Ta razdelilnik je iz trpežne plastike, vendar ni neuničljiv. Če bo vaš pes začel gristi, ne moremo jamčiti, da bo dolgo zdržal.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
David evelyne
2 sporočila
david evelyne fr
6 obrokov: Če imamo 2 obroka/dan, lahko to razporedimo v 3 dneh? Če imamo 1 obrok/dan, lahko to razporedimo v 6 dneh? Hvala za vaš odgovor
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Da, to je mogoče, vse se da programirati. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
natasha
1 sporočila
natasha fr
Dober dan, lahko ga programiram vsako uro za 6 obrokov v istem dnevu? Je možno vanj dati pašteto?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Ta distributer je mogoče programirati samo za do 3 obroke na dan. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo