Vprašanja, razprave o izdelkih ROYAL CANIN Veterinary Diet Dog Cardiac EC26

6 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Nathalie
1 sporočila
nathalie fr
Imam yorkico, staro 8 let, in te brikete je začela jesti že pred tremi meseci in res so malce večje (velikosti 1 centa) kot njene prejšnje. Zato je bila na začetku nekoliko zbegana, vendar sem jih malo prelila z mlačno vodo in dodala MINI koščke jabolka (obožuje jabolka) med brikete. Jabolko se je pomešalo s hrano in vse skupaj je pojedla, odtlej pa jih je brez težav jedla, z jabolkom ali brez ... in jih obožuje :)
FREDERIC
1 sporočila
frederic fr
Jih ne je... Ali so prevelike ali niso dobre. Težko je vedeti.
Nathalie
4 sporočila
nathalie fr
Pozdravljeni, ali so ti briketi preveliki za čivavo? Hvala
Astrid
1 sporočila
astrid fr
Tveganje je, da bodo nekoliko prevelike za majhnega čivavo... vendar jih bo moral zagotovo zgristi, da jih bo pojedel, kar pa ni nič slabega... Če se prav spomnim, so približno velike kot 1 cent.
MARIE
2 sporočila
marie fr
Res so velike kot cent, kar ni zelo veliko, ampak za čivavo ne vem, sicer pa zakaj jih ne bi malo navlažili...
christophe
1 sporočila
christophe fr
Ne, sploh ne, dam jih svojemu srčnemu čivavi in ​​jih pogoltne celo brez žvečenja in to ni šala. Skoči nanje. No, v istem trenutku je na dieti, ker ima preveč teže in to ni dobro za srce.
Annonciade
1 sporočila
annonciade fr
Moj jorkširski terier jih je brez težav.

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo