Vprašanja, razprave o izdelkih Royal Canin Puppy Mini za majhne mladičke od 2 do 10 mesecev

12 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Beatrice
1 sporočila
beatrice fr
Pozdravljeni, briketi Royal Canin Puppy za majhne mladičke so popolni za mojega Shih Tzuja, ki ima manj kot 4 mesece. Obožuje jih in mu zelo ustrezajo!
Francoise
3 sporočila
francoise fr
Pozdravljeni, moj pes bi moral tehtati nekoliko manj kot 10 kg, ko bo odrasel, zdaj je star 2 meseca: če sem prav razumel, postopoma povečujemo odmerek od 2. do 6. meseca (od 146 g pri 2 mesecih do 185 g pri 5 mesecih): logično. Potem pa zmanjšamo odmerek od 6. do 11. meseca??? (od 184 g pri 6 mesecih do 131 g pri 11 mesecih). ??? Sem prav razumel??? Priznam, da ne razumem? Mi lahko poveste, zakaj to zmanjšanje, ko je pes večji in bi torej moral zaužiti več? Vnaprej hvala! Lep pozdrav
Marion
1 sporočila
marion fr
Tudi sam sem si mislil enako! Se mi zdi čudno.
Alexandra
1 sporočila
alexandra fr
Pozdravljeni,Moji rastoči psiček je začel jesti več in ima večje potrebe. Toda to so pasji briketi za mladiče, zato ko bo vaš štirinožni prijatelj starejši, boste morali zamenjati paket in novo gramaturo. Osebno imam psičko, ki je bila sterilizirana in ima danes 17 mesecev ter jé Royal Canin Veterinary Sterilised.Upam, da sem vam vsaj malo pomagal.
Francoise
3 sporočila
francoise fr
Hvala za vaš odgovor, Alexandra, toda mladiček od 6 do 11 mesecev je še vedno v fazi rasti, zato še vedno ne razumem. Ali bi lahko nekdo iz Zoomalia odgovoril na moje vprašanje in na vprašanje Marion? Vnaprej hvala!
Martine
2 sporočila
martine fr
Da odgovorim Françoise_P, uporabljal sem Royal Canin puppy do 10. meseca starosti mojega mladička in sem vedno povečeval doze, ker sem opazil, da je moj pes lačen, zmanjšal sem jih, vendar sem opazil, da moj mladiček shujša.
Martine
2 sporočila
martine fr
Potem sem uporabila brikete za odrasle, vendar sem jih na začetku mešala s tistimi za mladiče. Upam, da vam bo moj odgovor pomagal
Laetitia
1 sporočila
laetitia fr
Pozdravljeni, ali je ponudba na voljo v trgovini?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, ta referenca je na voljo v trgovini. Posebne ponudbe, paketi in kompleti pa so veljavni samo na spletni strani. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Sandrine
1 sporočila
sandrine fr
Pozdravljeni, zanimiva ponudba, ali je mogoče izvedeti rok uporabe teh vrečk po 8 kg Royal Canin Mini Junior? Hvala.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,

Ti izdelki so bili naročeni, trenutno so v postopku ponovnega zapolnjevanja zalog.

Lep pozdrav,

Ekipa Zoomalia
Angélique
1 sporočila
angélique fr
Želel bi vedeti, ali so ti briketi primerni za dva meseca staro samico pasme Cavalier King Charles?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Te brikete bi morale biti primerne.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo