Vprašanja, razprave o izdelkih Royal Canin Mini Ageing pašteta za starejše majhne pse

5 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Annie
2 sporočila
annie fr
Aurélie,

Primerjal sem več znamk pasje hrane in za 2 kg se vedno vrtimo okoli 190 g. Mislim, da je bolj primerno 2 paketka in četrt. Lahko daste enega zjutraj, na primer, in enega in četrt zvečer. Najbolje je to potrditi pri veterinarju. Moja plišasta igrača tehta 20 kg in poleg tega je še brikete, zato je to drugače. Upam, da sem vam lahko pomagal.

Pričakujem vaš odgovor. Lep večer
Aurélie
3 sporočila
aurélie fr
Dober večer, ja hvala, to sem na koncu tudi storila. Moja malčica se je pocedila! Lep večer!
Aurélie
3 sporočila
aurélie fr
Pozdravljeni, ali je vrečka s 85 g enakovredna enemu obroku? Če hranite 2 obroka na dan, je treba vrečko razdeliti na pol? Ker sem svojim psom vedno dajal brikete, ne poznam "navodil za uporabo" konzervirane hrane. Zdi se mi velika količina, čeprav vem, da gre za hidrirano hrano, za razliko od briketov. Hvala
Annie
2 sporočila
annie fr
Pozdravljeni Aurélie, to je odvisno od teže vašega psa in ali poleg tega je še kaj drugega (brikete, priboljške). Na spletni strani Royal Canin boste našli informacije. Če morate psu res dati eno vrečko, jo boste morali razdeliti na polovico zjutraj in zvečer. Za psa težkega 2 kg je to 2 vrečki po 1/4. Ali vaš pes tehta manj? V principu je treba upoštevati težo, ki jo mora imeti, in ne dejanske teže.
Aurélie
3 sporočila
aurélie fr
Pozdravljeni, hvala Annie. Obiskala sem spletno stran RC in uporabila orodje za izračun raciona. Ko vnesem spol, starost in telesno aktivnost, mi orodje pove, da potrebuje 0,25 vrečke na dan, kar znaša 21,25g! Nasprotno pa, ko grem v razdelek "ration" na strani izdelka, za 2kg teže je potrebno dati 2 vrečki in četrt, kar znaša 191,25g!!
danielle
1 sporočila
danielle fr
ne morem oddati svojega naročila

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo