Vprašanja, razprave o izdelkih Royal Canin Medium Puppy

93% stranke

priporočam ta izdelek

15 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Dimitri
1 sporočila
dimitri fr
Pozdravljeni, moj mladiček, border collie, sem se zmotil in sem kupil brikete za velike pasme mladičkov, vendar za borderje potrebujemo brikete srednje velikosti, ali je to hudo? Hvala.
Laurence
1 sporočila
laurence fr
Pozdravljeni, moj mladiček, pasme border collie, ima danes štiri mesece. Vzreditelj mi je prodal vrečo z 60 kg briketov. Tako je vreča Royal Canin Medium odprta že dva meseca in ni hermetično zaprta. Ali so briketi izgubili svoje hranilne vrednosti? Hvala
michele
1 sporočila
michele fr
Pozdravljeni, hvala, da odgovarjate, zakaj briketi nimajo enake formule ... resno!! Mislil sem, da je razlika v ceni zaradi distributerja. Dolgoletna stranka, čakam vaš odgovor. Hvala
Lisa
27 sporočila
lisa fr
Pozdravljeni, sestave briketov so se pred kratkim spremenile, pravkar smo jih posodobili. Lep dan, Lisa iz Zoomalia
chantal
3 sporočila
chantal fr
Pozdravljeni, želim naročiti hrano za pse Royal Canin Medium Puppy in opazil sem, da se sestava hrane pri Zoomalii razlikuje od tiste, ki je navedena na uradni spletni strani Royal Canin: kakšen je razlog za to? Hvala
Lisa
27 sporočila
lisa fr
Pozdravljeni, sestave briketov so se nedavno spremenile, ravno smo jih posodobili. Lep dan,
celine
1 sporočila
celine fr
živjo, moj kuža ima 2 meseca, to je argentinski dogo, ki že tehta več kot 8kg, katera referenca je najbolj primerna, hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, lahko mu dajete brikete za mladičke velikih pasem: https://www.zoomalia.com/animalerie/royal-canin-maxi-junior-p-11554.html https://www.zoomalia.com/animalerie/optimus-chiot-classic-poulet-moyenne-et-grande-taille-p-28775.html
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Karim
3 sporočila
karim fr
Pozdravljeni, moj petmesečni kuža je križanec labradorca (verjetno z brakom, nismo čisto prepričani, po mnenju veterinarja bi moral kot odrasel pes tehtati med 20 in 30 kg). V dvomih sem med Royal Canin Medium Junior ali Royal Canin Maxi Junior. Kaj mi svetujete?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, serija MAXI junior je bolj primerna za vašega mladička. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Tali
1 sporočila
tali fr
Pozdravljeni, lahko mi prosim poveste najvišjo starost, za katero so ti briketi primerni? Hvala za vaš odgovor!
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Ti briketi so primerni za mladička od 2 do 12 mesecev. Lep pozdrav, Christelle iz Zoomalie
Léo
1 sporočila
léo fr
Pozdravljeni,Zakaj izdelek ni na voljo v 15kg vrečah?Bo kmalu na voljo?Lep pozdrav.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Na žalost v naši ponudbi nimamo vseh referenc in količin briketov Royal Canin. Trenutno so na naši spletni strani na voljo le 4kg pakiranja.

Lep pozdrav,
Christelle iz Zoomalia
Florence
1 sporočila
florence fr
Želel bi vedeti, koliko gramov briket za mladičke srednje velikih pasem moram dati svojemu 2 mesece staremu mladičku avstralskega ovčarja, saj natančno ne razumem, kaj je zapisano na embalaži.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,Za vašega dva meseca starega mladička je vse odvisno od njegove teže. Pri briketih Royal Canin vam svetujemo, da sledite teži v gramih, ne v skodelicah.Za mladička težkega 11 kg: 153 g Za mladička težkega 14 kg: 181 gZa mladička težkega 18 kg: 214 gZa mladička težkega 22 kg: 242 gZa mladička težkega 25 kg: 238 g.Do šestega meseca starosti vašega psa vam svetujemo, da mu brikete ponudite po volji. Mladička ne bi smeli omejevati.Lep pozdrav,Ekipa Zoomalie.

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo