Vprašanja, razprave o izdelkih Royal Canin Light mousse za pse

100% stranke

priporočam ta izdelek

3 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Dorothee
5 sporočila
dorothee fr
Pozdravljeni, želel bi izvedeti, koliko pateja in suhe hrane iste znamke lahko dam svoji sterilizirani 3-letni psički pasme alpsa apso, ki ima 9.900 kg. Trenutno je na Hills Metabolic že dva meseca in ni shujšala, poleg tega noče jesti samo suhe hrane, čeprav sicer ni izbirčna. Lahko prosim dobim vaš nasvet? Gospa Dorothée Tattegrain
Nadège
1 sporočila
nadège fr
Pozdravljeni, oprostite, ne morem vam pomagati, ker je moja psička zahtevna. Le želim vam lep dan.
marcelle
4 sporočila
marcelle fr
POZDRAVLJENI, ZA MOJEGA ČIVAVO JE BILA NAJBOLJŠA REŠITEV .....6 KG DIETA ZA 4,5 KG KATERA JE DOBRO DELAVALA....ZJUTRAJ PRED SPREHODOM PRIPRAVITE 1/3 PREDPISANE TEŽE BRIKETOV ZA NJEGOVO TEŽO PRIMER ČE JE NJEGOVA IDEALNA TEŽA 5 KG IN JE DNEVNI OBROK 228 G, DODAJTE 76 G IN DODAJTE 3 ŽLICE MLEKE VODE IN POKRIJTE. SPREHODITE PSA, KO SE VRNE, MU DAJTE NJEGOVO POSODO IN GA PREDVSEM IGNORIRAJTE.....ZVEČER PRIPRAVITE 1/2 VREČKO PAŠTETE, BODISI SAMO ČE JE POJEDL BRIKETE ALI DOPOLNITE Z PAŠTETO....VEDNO PO NJEGOVEM SPREHODU IN PREDVSEM GA IGNORIRAJTE ...VZTRAJAJTE, DELUJE IN NE POZABITE NIČ MED OBROKI IN PREDVSEM NIČ S SVOJE MIZE ....KO VAS NE BO VEČ TRMAL S SVOJO TRMO, GA POHVALITE Z VELIKIM CRKLJANJEM ALI ZELO MAJHNO NAGRADO...VSO SREČO
Sylvie
3 sporočila
sylvie fr
Dober večer, Moj pes ima samo en obrok na dan, ki je sestavljen iz ene tretjine pasje hrane mehke teksture light weight care royal canin, ene tretjine suhih briketov proplan in ene tretjine zelenjave (bodisi zelenih fižolov bodisi kuhanih bučk na pari). Vse poteka dobro.

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo