Vprašanja, razprave o izdelkih

37 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
CHRISTOPHE
3 sporočila
christophe fr
Pozdravljeni, ali se lahko uporablja kot preprost akvarij? Debelina stekla je 4 mm, mislim, da je to malo premalo za uporabo kot akvarij?
Anaïs
1 sporočila
anaïs fr
Pozdravljeni, v opisu ni navedeno, ali je svetilka priložena, vendar je na slikah prisotna. Je vključena? Hvala
geoffrey
2 sporočila
geoffrey fr
Pozdravljeni,
Rad bi zamenjal velik zelen filter, ampak ga ne najdem na spletni strani :(
Ali mi lahko pomagate?
Zahvaljujem se vam.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,

Tu so povezave do nadomestnih filtrov:

https://www.zoomalia.com/animalerie/recharge-charbon-tc500-x2-p-29672.html

https://www.zoomalia.com/animalerie/mousse-filtration-tc500-x2-p-29671.html

Kar se tiče popolne zamenjave filtra, tega modela nimamo v prodaji kot posamezne enote. Uporabite lahko kateri koli tip filtra za nano-akvarije.

https://www.zoomalia.com/animalerie/tetra-reptofilter-rf-250-p-15258.html

Lep pozdrav,

Ekipa Zoomalia
lydie
1 sporočila
lydie fr
Pozdravljeni ekipa Zoomalia, imam vprašanje. Kakšne dimenzije imajo kotne police na akvaterrariju 100 prosim? In ali je akvaterrarij 100, kot je ta, dovolj velik za odraslo pelomeduso?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,
Plaže merijo 30cm v dolžino. Tortum 100 je primeren za želvo Pelomedusa.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Damien
1 sporočila
damien fr
Ali vse vodne želve lahko dostopajo do tega akvarija?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, ta akvaterrarij je primeren za vse vodne želve in tudi za dvoživke. Lep pozdrav, ekipa Zoomalia
christian
1 sporočila
christian fr
Pozdravljeni, kakšna je debelina stekla pri modelu dolžine 1m? Hvala in lep dan.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, debelina stekla je 4mm za stene akvarija in 6mm za 2 delna protiubežna pokrova iz stekla. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Sylvain
1 sporočila
sylvain fr
Pozdravljeni, rad bi vedel, če ta model obstaja brez vgrajenega filtra in posledično cenejši, saj načrtujem združitev dveh z zunanjo črpalko. Hvala!
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, akvaterrarij Tortum je na voljo brez filtra: https://www.zoomalia.com/animalerie/aquarium-tortum-sans-filtre-noir-p-28734.html Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Julie
3 sporočila
julie fr
Pozdravljeni, rad bi vedel, ali je mogoče, da se ne dajo vogalni otoki ali so fiksirani? Hvala vnaprej.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Plaže so pritrjene s silikonom. Lepo pozdravljeni, Ekipa Zoomalia
Fanny
1 sporočila
fanny fr
Pozdravljeni, rad bi natančno vedel znamko filtra ali povezavo za nakup nadomestnih vložkov, ki jih ne najdem na spletnem mestu. Hvala.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, to je filter TC500. Tu so povezave do nadomestnih vložkov: https://www.zoomalia.com/animalerie/recharge-charbon-tc500-x2-p-29672.htmlhttps://www.zoomalia.com/animalerie/mousse-filtration-tc500-x2-p-29671.html Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Nicolas
5 sporočila
nicolas fr
Pozdravljeni, koliko vode je na začetku potrebno za majhne želve? Lep pozdrav
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,

Višina vode mora biti najmanj 30 cm, z najmanj 20 cm prostega zraka nad njo: torej minimalna višina akvarija mora biti 50 cm.

Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Nicolas
5 sporočila
nicolas fr
Pozdravljeni, ali je filter zelo glasen? Ali je mogoče pretok nastaviti na minimum?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, pretok je nastavljiv in prilagojen glede na volumen akvarija. Filter ni zelo glasen. Lep pozdrav, ekipa Zoomalia
min kyung - Samuel
2 sporočila
min kyung - samuel fr
Pozdravljeni, ali lahko popolnoma odstranimo plažo? Hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Ne, plaža je pritrjena s silikonom.
Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Nicolas
5 sporočila
nicolas fr
Pozdravljeni, lahko mi prosim podate referenco za svetilko za akvarij, hvala.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,

Svetilka, zasnovana za Tortum, je naslednja: https://www.zoomalia.com/animalerie/luminaire-tortum-58-led-noir-p-28740.html

Lep pozdrav,

Ekipa Zoomalia
Miguel
1 sporočila
miguel fr
Pozdravljeni, rad bi naročil akvarij Tortum 100, vendar me skrbi, da bo akvarij ob dostavi razbit. Ali je dobro zaščiten, saj dostavljalci z paketi niso nežni?????
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,

Poskrbeli smo, da bodo vsi krhki izdelki prispeli v dobrem stanju. Priporočamo, da ob prihodu dostavljavca in PRED podpisom dobavnega lista preverite stanje vašega paketa. Če opazite kakšno nepravilnost, lahko paket preprosto zavrnete. Za vaš mir vam ponujamo zavarovanje zen, ki vam bo poenostavilo postopke v primeru težav pri dostavi.

Lep pozdrav,

Ekipa Zoomalia
theo
1 sporočila
theo fr
Pozdravljeni, je ta akvarij primeren za pelomeduše? V opisu ni UV luči in rekli so mi, da pelomeduse potrebujejo UV luč, ali je to res?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, doprinos UV-žarkov je za vašo želvo bistven, zato je treba v vaš terrarij dodati UV-svetilko. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
christophe
1 sporočila
christophe fr
Ali je možno sistem za filtriranje zamenjati z zunanjim sistemom? Če je to mogoče, prosim, navedite mi model znamke Eheim.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,
Seveda lahko, če želite, izberete zunanji filter. Predlagamo vam naslednji filter:
https://www.zoomalia.com/animalerie/filtre-eheim-classic-2213-avec-mousses-et-robinets-p-6333.html

Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
petra
5 sporočila
petra fr
plaže so nastavljene na kateri višini? ker moje želve niso več dojenčki!
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,
Za model dolžine 75 cm: ploščad je od dna bazena oddaljena 12 cm.
Za model dolžine 100 cm: ploščad je od dna bazena oddaljena 15 cm.

Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Florence
1 sporočila
florence fr
Pozdravljeni, zanima me, kako skrbeti za akvarij in kateri dodatni izdelki so primerni za dobro počutje mojih želv, saj zelo hitro onesnažijo vodo. Vsak nasvet glede vzdrževanja in dodatne opreme je dobrodošel. Hvala vnaprej.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Težko je natančno odgovoriti, ne da bi poznali vrsto vaše želve. Svetovali bi vam, da se za več informacij obrnete na forume, specializirane za vrsto vaše želve.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Sandrine
1 sporočila
sandrine fr
Pozdravljeni, včeraj sem kupil ta akvaterarij za vodne želve mojih hčera, trenutno je zelo prostoren, ker so želve še vedno dojenčki (stare približno 1 mesec), vendar je vedno ena težava, filter je zelo glasen, ko vrača filtrirano vodo, želel sem vedeti, kako bi lahko zmanjšali pretok, ki je premočan.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, zahvaljujemo se vam, da ste našo službo za stranke kontaktirali prek vašega naročila. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
Marc
5 sporočila
marc fr
Pozdravljeni, rad bi vedel, ali lahko izvlečemo ravni kot akvarija Tortum s črnim filtrom 100 - 100x40x30
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Plaža je pritrjena s silikonom. Kljub temu je filter zelo dostopen in ga je mogoče enostavno odstraniti. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo